Danderyd

Auto huren Danderyd – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Maak een goede start met een auto huren in Danderyd

Voor een verblijf in Danderyd in de Zweedse provincie Stockholm Iän, bent u met een auto huren bij Sixt autoverhuur het beste af. Onze autoverhuur in Danderyd beschikt over een groot aanbod aan stadsauto's, stationwagens, SUV, cabrio's en sportwagens van nog geen half jaar oud, waarmee u op uw gemak en op het door u gekozen tijdstip alle bezienswaardigheden van de regio kunt ontdekken. Met uw huurauto kunt u een tochtje maken langs de historische monumenten Djursholm kasteel, Ulriksdal Palace en Cedergrenska toren. Andere trekpleisters in Danderyd zijn een grote golfbaan en Täby Centrum, een enorm groot winkelcentrum waar u ook lekker kunt eten.

Bekijk meer Bekijk minder
Centraal gelegen en goed bereikbare autoverhuur in Danderyd

Centraal gelegen en goed bereikbare autoverhuur in Danderyd

Onze autoverhuur in Danderyd bevindt zich net ten noorden van de Zweedse hoofdstad Stockholm. De luchthaven Stockholm-Arlanda Airport (ARN) ligt op slechts 26 kilometer afstand van de stad. Onze verhuurstations Danderyd/RM Bilservice en Stockholm Noord Danderyd zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur geopend. Daarnaast kunt u 24 uur per dag uw gehuurde auto weer inleveren. Maak een keuze voor een van de vele modellen BMW, Mercedes, Audi of Mini en leer deze stad in Uppland nader kennen. Een WA-verzekering en een aantal of alle kilometers maken al deel uit van onze goedkope autoverhuur. U kunt bij onze professionele en vriendelijke medewerkers tevens snel en eenvoudig een navigatiesysteem, extra bestuurder, all-risk verzekering en kinderzitje bijboeken.

Met een gehuurde auto bent u mobiel en onafhankelijk

Met een gehuurde auto bent u mobiel en onafhankelijk

Danderyd ligt aan de Europese snelweg E18. Een vakantie in Danderyd valt mooi te combineren met een bezoek aan Stockholm, met al zijn historische gebouwen, winkels en uitgaansgelegenheden. Met een auto huren, bent u mobiel en niet afhankelijk van het openbaar vervoer of dure taxi's. De vele toeristische hoogtepunten in deze Zweedse regio, zijn een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's waard. Dit leidt vanzelf naar Sixt, dat bovendien regelmatig speciale aanbiedingen op de website heeft. U hoeft niet te wachten tot u in Danderyd bent. Reserveer thuis al een nieuwe auto via onze website, mobiele app of reserveringslijn (+31(0)23 56 986 56). Een auto huren in Danderyd schenkt u een zorgeloze en comfortabele vakantie in Zweden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties