Autoverhuur
Ange
Inklappen
Zweden // Ange
Gegevens wijzigen

Auto huren Ange – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Ånge

  Sixt Autoverhuur
  Källvägen 3
  841 32 Ånge

  Ma. - Vr.08:00 - 12:00
   13:00 - 16:30

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Haal het maximale uit uw verblijf in Ange met een gehuurde auto

Sixt autoverhuur neemt u mee naar de meest afgelegen gebieden van Europa. Met een auto huren in Ange in het noorden van Zweden bent u in staat om het maximale uit uw verblijf in deze Scandinavische regio met veel ruimte en wilde natuur te halen. Ange is een van de mooiste plekken in Zweden. Kies voor een auto huren bij Sixt en geniet van de vele bezienswaardigheden en attracties. U kunt een route uitstippen langs het grote bedevaartsoord Pilgrimsleden St. Olof, het Craft Museum met zijn talrijke culturele schatten, het vissersparadijs Havero Strömmar en Vikbron, de langste houten brug van Zweden. Met uw huurauto blijft geen plek onontdekt.

Kwaliteit en service staan voorop bij onze autoverhuur in Ange

Ange heeft met Ange Talje Airport (ESUJ) een van de grootste luchthavens van Zweden. Bij onze nabijgelegen autoverhuur in Ange aan de Spångbrovägen 1 staan onze vriendelijke deskmedewerkers van maandag tot en met vrijdag (van 08.00 tot 16.30 uur) klaar om goedkope autoverhuur voor u te verzorgen. Kwaliteit en service staan daarbij hoog in het vaandel. Alle te huren auto's, stationwagens, SUV's en busjes zijn nog geen half jaar oud. Of u nu kiest voor een BMW, Mercedes, Smart, Audi of Mini, in alle gevallen is een WA-verzekering, dekking tegen diefstal en schade en een aantal of alle rijkilometers inbegrepen. Desgewenst kan een navigatiesysteem, kinderzitje of all-risk verzekering worden bijgeboekt.

Reserveer vroegtijdig online of telefonisch een nieuwe auto

Een auto huren is een geweldige manier om de omgeving van Ange te leren kennen. Ange ligt dicht bij de snelweg E14 die eindigt bij Sundsvall, de op 95 kilometer oostelijk gelegen havenstad. In het noorden, op een uurtje rijden, ligt de wintersportplaats Östersund. Met een auto huren in Ange kunt u alle kanten op, op het moment dat het u het beste uitkomt. Onze autoverhuur in Ange is eenvoudig en snel te regelen. U kunt dit natuurlijk ter plaatse bij ons verhuurkantoor in Zweden doen, maar nog handiger is het om thuis al online (via onze website of app voor smartphone en tablet) of telefonisch (+31(0)23 56 986 56) een auto te boeken. U kunt op u gemak een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's maken, zodat u zeker weet dat u straks in de meest comfortabele, veilige en voordelige auto rijdt. Een auto die u aan het einde van uw verblijf in Ange 24 uur per dag weer kunt inleveren.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice