Ängelholm

Auto huren Ängelholm – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Altijd mobiel en flexibel in Aengelholm met een gehuurde auto

Geniet van de zuidwestelijke stad Aengelholm met zijn oude kerk, Spoorwegmuseum en UFO-monument door een auto te huren bij Sixt autoverhuur. Met een huurauto bent u altijd mobiel en flexibel in uw tijdsindeling om de meest populaire plekken in de Zweedse provincie Scania te leren kennen en de schoonheid van de natuur te ervaren. Een auto huren in Aengelholm kan op twee locaties: in het stadscentrum aan de Hammargatan en direct na aankomst van uw vlucht bij Aengelholm-Helsingborg Airport (AGH). De luchthaven ligt op slechts 7 kilometer van Aengelholm en 34 kilometer van Helsingborg. U heeft dus volop mogelijkheden om met onze autoverhuur en Aengelholm deze Zweedse regio te ontdekken.

Bekijk meer Bekijk minder
Ruimte keuze aan nieuwe auto's bij onze autoverhuur in Aengelholm

Ruimte keuze aan nieuwe auto's bij onze autoverhuur in Aengelholm

Ons uitgebreide en gevarieerde autoaanbod zorgt ervoor, dat we altijd de juiste auto voor u hebben. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een compacte stadsauto, gezinsvriendelijke SUV, ruime stationwagen of stoere sportwagen of cabrio. Het is comfortabel rijden in een van de modellen BMW, Mercedes, Audi of Mini. Niet alleen omdat u in een auto van nog geen half jaar oud rijdt, maar ook omdat alle kilometers, een WA-verzekering en diefstal- en schadedekking zijn inbegrepen. U mag ook kosteloos omboeken of annuleren als uw wensen veranderen of het anders loopt dan gepland. Ons team van vriendelijke medewerkers staan alle dagen van het jaar (van 08.00 tot 23.00 uur) voor u klaar om u aan de gewenste auto te helpen. Bovendien kunt u tegen een bescheiden meerprijs extra's als een navigatiesysteem, all-risk verzekering, kinderzitje en een verzekering voor een extra bestuurder afnemen.

Ontdek de charme en historie van deze Zweedse regio

Ontdek de charme en historie van deze Zweedse regio

Aengelholm heeft veel te bieden. Rijd met uw gehuurde auto naar de Skälderbaai of bezoek het Frederiksborg Palace, het voormalige huis van koning Christian IV, dat nu een natuurhistorisch museum is. Of maak een roadtrip naar de havenstad Landskrona en universiteitsstad Lund. De omgeving van Aengelholm wordt gekenmerkt door idyllisch landschap en prachtige natuurgebieden. Alle reden om vroegtijdig een auto te huren in Aengelholm. Via onze website en app voor smartphone en tablet kunt u eenvoudig tot een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's komen en vervolgens uw goedkope autoverhuur vastleggen. Een auto huren kan ook snel via onze 24 uur per dag bereikbare reserveringslijn (+31(0)23 56 986 56). Het is de perfecte opstap naar een onbezorgd verblijf in dit deel van Zweden. Na afloop van uw vakantie kunt u bovendien gebruikmaken van onze 24-uurs inleverservice.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties