Autoverhuur
Zuid-Korea
Inklappen
Zuid-Korea
Gegevens wijzigen

Auto huren in Zuid-Korea - huurauto online boeken

Auto huren in Zuid-Korea: vrijheid en gemak

Zuid-Korea is een schitterend land. Nadat het land al veel bezocht werd door zakenlui ontdekken steeds meer mensen het land als vakantiebestemming. Een huurauto van Sixt biedt u alle gelegenheid om het land te ontdekken. Zuid-Korea blijft u voor verrassingen stellen. En met de vertrouwde service van Sixt kunt u onbezorgd vertrouwen op uw auto. Onze wagens zijn namelijk nooit ouder dan een half jaar waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Zo heeft u de vrijheid van een goede auto met de service die u van ons gewend bent.

Suedkorea Country

Auto huren in Zuid-Korea: vertrouwde ruime keus

In Zuid-Korea hebben wij vestigingen op alle belangrijke knooppunten. U vindt onze autoverhuur bijvoorbeeld op het vliegveld van Seoul, maar ook in de rest van het land hoeft u nooit ver te zoeken. Overal hebben wij een ruim aanbod van auto's. Of u nu voor zaken of vakantie komt, wij hebben de geschikte auto klaar staan. Van ruime representatieve modellen tot kleine middenklassers voor een stedentrip. Wij leveren de service die wij overal ter werld leveren. Zo profiteert u van het gemak dat u bij Sixt gewend bent. Uiteraard kunt u ook hier uw auto van tevoren reserveren, online of via de app. Onze lokale medewerkers zetten de auto dan vast klaar, zodat u direct na aankomst kunt vertrekken.

Suedkorea Country

Maak een reis door fascinerend Zuid-Korea

Sinds het WK van 2002, waar Guus Hiddink het nationale team van Zuid-Korea in eigen land naar de halve finale leidde, is het land ook in Nederland bekend bij het grote publiek. En dat is een goede zaak, want Zuid-Korea heeft ontzettend veel te bieden. Moderne miljoenensteden als Seoul, Busan en Daegu, maar ook schitterende tempelcomplexen en prehistorische hunebedden. Ook op natuurgebied heeft Zuid-Korea de bezoeker veel te bieden. De bergen en heuvels vol bossen en meren zorgen ervoor dat Zuid-Korea zeer populair is bij wandelaars. De goed onderhouden wandelpaden dragen hier ook aan bij. Met een huurauto kunt u het allemaal ontdekken!

Suedkorea Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice