Autoverhuur
Witbank
Inklappen
Zuid-Afrika // Witbank
Gegevens wijzigen

Auto huren Witbank – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Emalahleni
  39 Woltemade Street,eMalahleni
  1035 Witbank

  Ma. - Vr.08:00 - 17:00
  Za. - Zo.08:00 - 12:00
  Feestdag08:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Emalahleni

  Sixt Autoverhuur
  39 Woltemade Street,eMalahleni
  1035 Witbank

  Ma. - Vr.08:00 - 17:00
  Za. - Zo.08:00 - 12:00
  Feestdag08:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Sixt autoverhuur Witbank zorgt voor een betrouwbare auto's

Wilt u met een betrouwbaar vervoersmiddel Zuid-Afrika ontdekken, dan kan dat met een huurauto van Autoverhuur Sixt. De stad Witbank ligt bijvoorbeeld in de buurt van het Kruger National Park. Met een auto huren in Witbank kunt u er gemakkelijk en comfortabel naar toe. Autoverhuur Witbank vindt u in het centrum van de stad. Ook een bezoek aan de Witbank Dam staat wellicht op uw lijstje. Door een auto te huren, liggen de verschillende bezienswaardigheden binnen handbereik.

Een auto huren en op pad naar Kruger National Park

De belangrijkste toeristische trekpleister van Witbank is de Witbank Dam. Deze dam is meer dan 3500 kilometer lang en staat bekend als de langste dam van het zuidelijk halfrond. De dam is thuisbasis voor veel watersporters want je kunt er waterskiŽn, windsurfen en uiteraard vissen. Als u de dam bezoekt, zal het aantal bijzondere vogels u verbazen. Behalve een groot aantal vogels die oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komen, kunt u ook vogels uit andere regio's als Antartica, Europa, China en Centraal AziŽ bekijken. De omgeving van Witbank is ook met name geschikt voor mooie wandelroutes. Ook liefhebbers van golfen kunnen para-zeilen met 4x4 auto's mooie ritten maken. Witbank ligt ook dicht bij het populaire Kruger National Park en is dus goed bereikbaar met uw huurauto. In het Kruger Park kunt u bijvoorbeeld de Big Five ontdekken.

Auto huren Witbank voor goede prijzen

Goedkope autoverhuur is te vinden in het centrum van Witbank. Een aanrader is om vooral op internet een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's te maken. Heeft u eenmaal de auto naar wens gevonden, kunt u reserveren op internet, telefonisch of via een reisbureau. Onze medewerkers zorgen er voor dat uw huurauto op tijd klaar staat. Onze service gaat verder. Wij willen dat u vooral geniet van uw vakantie. Zaken als huurovereenkomst, borg, all-riskverzekering en eventueel tweede bestuurder, nemen we graag van u over. Vooraf is bijvoorbeeld het reserveren van extra's als een kinderzitje of een navigatiesysteem ook mogelijk.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice