Autoverhuur
Upington Luchthaven
Inklappen
Zuid-Afrika // Upington // Upington Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Upington Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Diedericks Road
  8800 Upington ZA +27-112309999
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: UTN
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 17:30
 
 

Wijn en safari, dat zijn de ingrediŽnten van uw reis naar Upington in het noorden van Zuid-Afrika. Het is een gebied van uitersten. Zo is het de warmste stad van Zuid-Afrika en heeft Upington luchthaven een van de langste start en landingsbanen ter wereld <4900 meter>. Sixt autoverhuur heeft hier dan ook een locatie, zodat u goedkoop een auto kan huren op Upington luchthaven. En uiteraard is deze voorzien van alle comfort, zoals airconditioning. Zo kunt u comfortabel reizen door dit prachtige gebied middenin de Groene Kalahari.

Een auto voor elke gelegenheid

Het is heel eenvoudig om een auto te huren op Upington luchthaven. Een auto huren doet u voor uw vertrek op onze website. We hebben auto's voor alle mogelijke doeleinden, zoals een SUV die geschikt is voor wat robuuster gebied zoals de Kalahariwoestijn of een luxe auto voor zakelijke doeleinden. Desgewenst leveren we extra opties zoals navigatie of een automaat. En hoewel de openingstijden van onze autoverhuur op Upington luchthaven ruim zijn, kunt u uw huurauto 24 uur per dag ophalen en terugbrengen. Met Sixt kunt u alle kanten op.

Bezoek de wijndepots aan de Oranjerivier

Een huurauto is het ideale vervoermiddel om door deze omgeving te reizen. Aan de oever van de Oranjerivier liggen de wijndepots van Orange Cellars in Upington, Kanoneiland, Grootdrink, Kakamas, Keimoes and Groblershoop. In de Kalahariwoestijn liggen talrijke accommodaties en lodges waar u heerlijk kunt vertoeven en genieten van het indrukwekkende landschap. In Upington zelf staat een monument voor een van de belangrijkste vervoermiddelen van de geschiedenis van dit gebied: de ezel, die in de negentiende eeuw een belangrijke bijdrage leverde aan de ontginning van dit gebied. Reizen in dit gebied gaat nu wel comfortabeler met een huurauto van Sixt!

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 17:30

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Upington Luchthaven UTN Diedericks Road 8800 Upington -28.401111, 21.259722 +27-112309999

Sixt verhuurstation Upington Luchthaven UTN

Diedericks Road
8800 Upington
 
Telefoon +27-112309999

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice