Rustenburg

Auto huren Rustenburg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Surf snel met uw smartphone, tablet of laptop naar onze website. Selecteer 'Rustenburg' als uw locatie en geef uw wensen door. Wij zullen zorgen dat er een gloednieuwe auto voor u klaarstaat. Want wist u dat u bij ons alleen maar nieuwe auto's kunt huren? Daarnaast bieden wij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's aan, zo bent u gegarandeerd aan het juiste adres! Dat is de goede service waarop u kunt vertrouwen. Niet online? Geen paniek. Bel +27 72 3811882 of bezoek onze vestiging aan de Koro Koro Street 1620 waar onze autoverhuur voor u klaar staat.

ALLE SIXT LOCATIES

Rust en wildlife in Rustenburg: ontdek het in een huurauto van Sixt!

Met onze autoverhuur in Rustenburg verkent u comfortabel de fantastische omgeving. Zo ligt ten noorden van Rustenburg, op ongeveer zeventig kilometer afstand, het adembenemende wildpark Pilanesberg. Giraffes, olifanten en zebra's zullen met jaloezie naar uw nieuwe auto staren terwijl u van hen zult genieten. Door de uitgestrekte velden in het Pilanesbergpark zult u uw bezoek als ware rust ervaren. Maar de echte avonturier spot uiteraard ook de schuwe roofdieren! Wees op uw hoeden! Ook andere wildparken, zoals Borakalalo, Vaalkop en Kgaswane liggen op korte reisafstand. Een auto huren in Rustenburg doet u bij onze collega's aan de Koro Koro Street, Sixt autoverhuur in Rustenburg. Zij wijzen u graag de weg. Ondanks onze hulpvaardigheid kunt u uiteraard uw huurauto ook voorzien van een handig navigatiesysteem.

Bekijk meer Bekijk minder
Rustenburg als uitvalsbasis

Rustenburg als uitvalsbasis

Door haar prettige klimaat is Rustenburg de ideale verblijfplaats voor de toerist en uitvalsbasis om een auto te huren. Tussen de vele guesthouses en lodges vindt u ongetwijfeld een aangenaam onderkomen. De gunstige ligging en goede infrastructuur zorgt dat u gemakkelijk op nabijgelegen plaatsen komt. Met onze goedkope autoverhuur bent u mobiel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. Waar de trein onveilig is en de toerbussen overvol, bent u het beste af door een auto te huren in Rustenburg. Een auto huren in Rustenburg betekent dat u binnen twee uur op Zuid-Afrika's grootste vliegveld, Tambo International (JNB) in Johannesburg bent. Ook steden als Pretoria, Vryburg en Polokwame zijn goed te bereizen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties