Autoverhuur
Richards Bay Luchthaven
Inklappen
Zuid-Afrika // Richards Bay // Richards Bay Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Richards Bay Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Fish Eagle Flight Crescent
  3900 Richards Bay ZA +27-112309999
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: RCB
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 17:00
Za.08:00 - 12:00
Feestdag08:00 - 17:00
 
 

Wilt u goedkoop een auto huren bij Richards Bay Luchthaven ? Komt u dan vooral naar Sixt! De voertuigcategorieŽn die wij op Richards Bay Luchthaven aanbieden zijn moderne zakenauto's, SUV's en stationwagens. Heeft u behoefte aan extra opties als navigatie, een automaat of diesel? Als u deze van tevoren online of via onze gratis mobiele app aanvraagt, staat uw huurauto van de juiste categorie met alle gewenste opties op u te wachten als u arriveert op Richards Bay Luchthaven.

De voordelen van Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur maakt werk van comfort en veiligheid. Om die reden krijgt u nooit een auto die ouder is dan een half jaar. U kiest een bepaalde categorie uit en wij geven u een passende auto te huur, die op u staat te wachten op Richards Bay Luchthaven. Het vliegveld ligt binnen de stadsgrenzen van Richards Bay, in de oostelijke provincie KwaZoeloe-Natal, grenzend aan Swaziland en Mozambique. Deze streek moet u ťcht gaan ontdekken. Een auto huren te Richards Bay Luchthaven maakt uw verblijf zoveel mooier. Wanneer u het wilt heeft u nu de volledige vrijheid en autonomie om alles te zien op de meest effectieve manier.

Richards Bay en Zuid-Afrika verkennen met een huurauto

Richards Bay is een kleine stad en een natuurlijke haven. Shoppen kunt u in de Boardwalk Mall en u kunt volop genieten van de terrasjes in de haven. Maar u komt hier vooral voor het natuurschoon en de historie. In deze streek vond de strijd van de Engelsen tegen de legers van Shaka Zulu plaats, die velen verraste met zijn zeer strategische manier van oorlogvoeren. Breng zeker een bezoek aan de natuurparken Ithala Game Reserve, Umlalazi en Enseleni. Vaar naar Pelican Island of ga de grens met Swaziland of Mozambique over. Zonder autoverhuur van Sixt zult u noodgedwongen moeten selecteren. Door een auto te huren gunt u uzelf veel voordeel.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 17:00
Za.08:00 - 12:00
Feestdag08:00 - 17:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Richards Bay Luchthaven RCB Fish Eagle Flight Crescent 3900 Richards Bay -28.736855, 32.093776 +27-112309999

Sixt verhuurstation Richards Bay Luchthaven RCB

Fish Eagle Flight Crescent
3900 Richards Bay
 
Telefoon +27-112309999

Huurauto's en service op deze locatie

  • Auto's & stationwagens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice