Kaapstad Luchthaven

Kaapstad Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Cape Town Int. Airport, 7525 Cape Town

GDS-Code: CPT

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kaapstad Luchthaven

Kaapstad luchthaven auto huren

Een auto huren om vanaf luchthaven Kaapstad de prachtige stad en omgeving te gaan verkennen? SIXT autoverhuur staat voor je klaar met een ruime keuze uit betaalbare Economy, Comfort, en Sedan auto’s. De liefhebber van luxe kan voor een Luxe-, Sportwagen, of Cabrio gaan. Wil je spullen of meerdere personen kunnen vervoeren? Kijk dan eens naar ons aanbod personen- en bestelbusjes. Er zijn uiteraard meerdere handige extra’s te verkrijgen bij SIXT, zoals een kinderzitje, extra bestuurder, of de regeling tegen schade en diefstal.

Wat maakt SIXT op de luchthaven van Kaapstad zo speciaal?

SIXT’s locatie op luchthaven Kaapstad

Een SIXT auto huren op luchthaven Kaapstad is makkelijk en snel. Vanaf de aankomsthal moet je de bordjes richting de ‘First Car Rental’ volgen. Let erop dat SIXT autoverhuur op luchthaven Kaapstad samenwerkt met First Car Rental, dus de First Car Rental balie is ook de SIXT balie waar de sleutels opgehaald kunnen worden. Wanneer je de sleutels hebt ontvangen kun je meteen vertrekken; het is slechts 20 minuten rijden tot aan het centrum! Is de reis afgelopen? Dan staat SIXT luchthaven Kaapstad op ieder moment van de dag voor je klaar om de huurauto weer in ontvangst te nemen, ook ’s nachts.

Ontdek Kaapstad met je huurauto

Wanneer je een SIXT auto huurt op luchthaven Kaapstad verkeer je in de ideale positie om deze indrukwekkende stad en het adembenemende landschap te gaan bekijken. Nadat je het bruisende Waterkant hebt meegemaakt en de beroemde Tafelberg hebt beklommen, kun je de stad verlaten om door de mooie natuur richting Kaap de Goede Hoop te rijden. Naast de kans om wilde zebra’s en bavianen te spotten, is het ook leuk om te stoppen in de vele kleine dorpjes die hier liggen. Maak vooral ook gebruik van je SIXT huurauto om het lieflijke Stellenbosch en de nabijgelegen natuurreservaten te bezichtigen.