Johannesburg Lanseria Luchthaven

Johannesburg Lanseria Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Cnr R512 & Pelindaba Road, 1748 Johannesburg

GDS-Code: HLA

Openingstijden

MA - ZO:

07:30 - 21:00

Vakanties:

07:30 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Johannesburg Lanseria Luchthaven

Auto huren Johannesburg Lanseria Luchthaven(JNB)

In grootste stad van Zuid-Afrika kunt u uw helemaal uw eigen gang gaan. Johannesburg kunt u het beste met de auto verkennen, zodat u makkelijk en snel de locaties kunt bezoeken die u aanspreken. Met een paar klikken heeft u al een leuke auto geregeld, die op u staat te wachten direct na aankomst in Zuid Afrika. Dat is nog eens een goed begin! Maar het kan nóg beter: wij hebben speciaal voor u diverse leuke aanbiedingen als u in Johannesburg een auto wilt huren. Ophalen en inleveren kan op ieder gewenst moment bij onze balie, dus dat is lekker makkelijk! Wij zijn gevestigd in de Africa Lodge op Nac Road,Lanseria 620 Johannesburg.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Johannesburg Lanseria Luchthaven, puur reisgenot

Autoverhuur Johannesburg Lanseria Luchthaven, puur reisgenot

Johannesburg is rijk aan kunst, cultuur, geschiedenis en natuur. Doe mee aan Afrikaanse dans in Lesedi Cultural Village, bezoek het Apartheid Museum en ga op avontuur in Lion Park. De stad voldoet aan al uw behoeften en Sixt zorgt voor het reisgenot. Dit regelt u slechts met een paar muisklikken vanaf huis. Eenmaal op de plaats van bestemming, hoeft u dan alleen maar in te stappen en weg te rijden. Het boeken van een auto is simpel en snel, net als onze service! Sixt hanteert bovendien voordelige tarieven, zodat u genoeg geld overhoudt om andere leuke activiteiten te doen tijdens uw reis.

Auto huren Johannesburg Lanseria Luchthaven, Sixt biedt topkwaliteit

Auto huren Johannesburg Lanseria Luchthaven, Sixt biedt topkwaliteit

Wij willen het beste voor onze klanten. Niet alleen onze huurvoorwaarden en service zijn van de beste kwaliteit, maar ook onze auto's. Wij verhuren alleen premium merken en u rijdt bij ons in de meest recente modellen. Kies voor klasse en comfort tijdens uw vakantie of zakenreis en kies voor Autoverhuur Johannesburg Lanseria Luchthaven.