Autoverhuur
South Carolina
Inklappen
Verenigde Staten // South Carolina
Gegevens wijzigen

Auto huren South Carolina – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Met uw auto volop genieten van South-Carolina

South Carolina

Het huren van een auto bij Sixt autoverhuur kan in South-Carolina op een prima locatie. Direct na uw landing op Myrtle Beach International Airport (MYR) wandelt u naar onze balie. Daar staat een deskundig team voor u klaar om u direct naar de juiste huurauto te begeleiden.

Alle voordelen van onze goedkope autoverhuur

South Carolina

Bij autoverhuur South-Carolina staan schitterend nieuwe personenauto's, stationwagens, sportauto's, cabrio's en SUV's voor u klaar. Onze medewerkers maken direct een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's voor u. Geldt er een speciale aanbieding, dan profiteert u daar direct van. Bij de autoverhuur kunt u gebruik maken van diverse opties. Nooit meer verdwalen doet u bijvoorbeeld dankzij een handig navigatiesysteem. Uw kinderen veilig vervoeren kan met een handig kinderzitje. Deze opties worden moeiteloos in de huurovereenkomst opgenomen, net als een extra bestuurder of voorkeur voor een all-risk verzekering. Heeft u vragen over de borg? Geen probleem, onze medewerkers weten overal het juiste antwoord op. Dit geldt ook voor vragen over de omgeving of elke andere vraag die met het auto huren in South-Carolina te maken heeft. Regelt u het auto huren in South-Carolina al vooraf, dan bent u nog sneller klaar. Uw reservering (telefonisch 023-5698656, via deze website of via onze mobiele app) is dan al verwerkt en u hoeft eigenlijk alleen nog maar in te stappen.

Ontdek South-Carolina

South Carolina

Myrtle Beach International Airport (MYR) ligt direct aan de kust. U hoeft Ocean Highway 17 maar te volgen voor een heerlijk strandbezoek. Een auto huren stelt u ook in staat om andere interessante plekken te bezoeken. Bijvoorbeeld het Marine & Maritiem Museum Patriots Point, dat iets lager aan de kust ligt. Onze autoverhuur is ook heel handig als u met de auto het Francis Marion National Forest wilt bezoeken. Hier geniet u van de prachtige natuur. Genieten van de zuidelijke keuken doet u in de stad Columbia. In deze stad met de bijnaam The Big Friendly, ervaart u optimaal de gastvrijheid waar het zuiden van Amerika zo bekend om staat!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice