Autoverhuur
North Carolina
Inklappen
Verenigde Staten // North Carolina
Gegevens wijzigen

Auto huren North Carolina – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Met de auto eropuit in North-Carolina

Het huren van een auto bij Sixt autoverhuur is op de internationale luchthaven (CLT) van de stad Charlotte in een handomdraai geregeld. Elke dag van het jaar is onze vestiging voor u open van 6.00 tot 22.00 uur. Bovendien beschikt autoverhuur North-Carolina over een Express balie waar u met onze Express card nog sneller geholpen wordt.

North Carolina

Direct na de landing instappen in uw auto

Wanneer u net geland bent op luchthaven Charlotte, is het prettig om direct in een uitstekende huurauto uw weg te kunnen vervolgen. Onze medewerkers zijn erop getraind om u zo snel mogelijk op weg te helpen. Hierbij staat ons aanbod van luxe Amerikaanse en Europese voertuigen in al haar glorie op u te wachten. Heeft u vooraf telefonisch (023-5698656), via deze website of met onze mobiele app gereserveerd, dan kunt u vrijwel direct instappen. Maar ook ter plaatse is een auto huren in North-Carolina zo geregeld. Snel wordt een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt. Na uw keuze wordt gevraagd of u nog opties wenst. Voor kleine kinderen is een kinderzitje beschikbaar en voor het feilloos afleggen van elke route kunt u opteren voor een prima navigatiesysteem. Dit is ook het moment om een extra bestuurder in de huurovereenkomst op te nemen en mogelijke keuze voor een all-risk verzekering kenbaar te maken. Onze medewerkers van autoverhuur North-Carolina werken snel de vragen met u af en voor u het weet verlaat u met een stralende auto onze goedkope autoverhuur.

North Carolina

Charlotte en omgeving zijn beslist de moeite waard

De universiteitsstad Charlotte telt een half miljoen inwoners. Het centrum is gezellig en u kunt er prima winkelen. Voor een prachtig uitzicht over de stad bezoekt u de 201 meter hoge Hearst Tower. Een auto huren om naar een onvergetelijk pretpark te gaan? Carowinds is precies het park dat u zoekt. Ook de grote meren in de omgeving bezoekt u heel gemakkelijk dankzij onze efficiŽnte autoverhuur. Een auto huren in North-Carolina is een uitstekende mogelijkheid om de omgeving te verkennen!

North Carolina

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice