Autoverhuur
Myrtle Beach
Inklappen
Verenigde Staten // Myrtle Beach
Gegevens wijzigen

Auto huren Myrtle Beach – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Een auto huren in Myrtle Beach

De lange zandstranden en talloze bezienswaardigheden in Myrtle Beach bezoekt u het eenvoudigst met een auto van Sixt autoverhuur. Het aanbod aan vertier is er zeer breed. Er is een uitdagend sportief aanbod, van diverse watersporten tot aan golfbanen en fietsroutes, maar ook om te shoppen of om uit te gaan bent u in Myrtle Beach aan het goede adres. Myrtle Beach is gelegen in South Carolina, een bijzondere staat met een gevarieerd landschap. Wanneer u er rondrijdt zult u versteld staan van de snelle afwisseling tussen hoge bergen, heldere meren en de wijdse oceaan. Uw vakantie begint al meteen bij het ophalen van uw auto bij de servicebalie op het Myrtle Beach Intl Airport. Snelheidsduivels kunnen meteen doorrijden naar de NASCAR Speedpark, een sportief pretpark in Myrtle Beach voor jong en oud!

Myrtle Beach

Voordelig een auto huren in Myrtle Beach

Ons reserveringsysteem is snel en efficiŽnt. Een auto huren regelt u in een handomdraai. U reserveert onze betrouwbare huurauto's online via de website, telefonisch of met de mobiele app en vervolgens krijgt u de autosleutels overhandigd in Myrtle Beach. Tot maximaal 48 uur voor de begindatum van de huur van uw auto kunt u de boeking nog wijzigen of zelfs annuleren. Op de website kunt u onze categorieŽn bekijken en op uw gemak de auto uitkiezen die het beste op uw wensen aansluit. Wij bieden auto's aan die geschikt zijn voor verschillende omstandigheden, van ruime familiewagens tot snelle cabrio's. Dankzij de prijsvergelijking voor goedkope huurauto's kunnen wij de meest voordelige tarieven bieden bij onze goedkope autoverhuur.

Myrtle Beach

De hoogste veiligheidseisen

De auto's van onze autoverhuur in Myrtle Beach voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Onze auto's zijn nooit ouder dan een half jaar waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen. Een auto van de autoverhuur in Myrtle Beach staat garant voor een zorgeloze tijd. Er bestaat de mogelijkheid om extra opties te boeken indien deze nodig zijn. Denkt u aan een navigatiesysteem of een babystoeltje. Ook bieden we bij de autoverhuur een uitgebreide huurautoverzekering. Informeer gerust naar de mogelijkheden via ons callcenter.

Myrtle Beach

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice