Connecticut

Auto huren Connecticut – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Voor autoverhuur en 100% service in Connecticut boekt u bij Sixt!

U zoekt een betrouwbare en goedkope autoverhuur en u gaat binnenkort naar Connecticut? Wij zijn u graag van dienst! Connecticut is een van de kleinste staten van de VS. U zit op rijafstand van zowel New York als Boston. Twee prachtige routes om af te leggen in een moderne, comfortabele huurauto. Maar ook in Connecticut zelf valt veel te beleven. De Yale University, een van de meest prestigieuze particuliere universiteiten van Amerika, met zijn statige gebouwen en campus is een must. Het Mark Twain Huis & Museum geven u een uniek kijkje in het leven en werk van deze beroemde negentiende-eeuwse schrijver. Vergeet ook vooral niet om kreeft te eten als u in Connecticut bent, lekkerder eet u ze namelijk nergens! Een restauranttip: Abbott's Lobster in de Rough.

Bekijk meer Bekijk minder
Auto huren in Connecticut en alles nu vanuit Nederland regelen? In een paar klikken bent u klaar!

Auto huren in Connecticut en alles nu vanuit Nederland regelen? In een paar klikken bent u klaar!

U zoekt een goede autoverhuur en Connecticut is het reisdoel? U heeft het goede adres gevonden! Een deugdelijke prijsvergelijking voor goedkope huurauto's heeft uitgewezen dat u bij ons bedrijf voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding een auto huurt. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u op verschillende manieren een auto regelen. Zowel online, via onze site of app, maar ook telefonisch en middels verschillende reisbureaus. Het plannen van autoverhuur kost u nog geen vijf minuten van uw kostbare tijd! In Connecticut treft u ons op twee locaties vlakbij de twee luchthavens van deze staat. In de hoofdstad Hartford (HFD) in de buurt van vliegveld Hartford Bradley International (BDL). En in West Haven (HFD), bij vliegveld New Haven (HVN). Wilt u in Connecticut een auto huren, dan kunt u dat hier en nu regelen!

Autoverhuur in Connecticut, de voordelen op een rijtje!

Autoverhuur in Connecticut, de voordelen op een rijtje!

U huurt een moderne, aangename auto. Een standaard model, coupé, cabrio, stationwagen of SUV. Bij iedere verhuur zijn een navigatiesysteem en een allriskverzekering inbegrepen. De huurovereenkomst die u met ons aangaat, is overzichtelijk en deugdelijk. Kortom, zoekt u een betrouwbare partner om een auto te huren en is Connecticut uw reisdoel? U kunt op ons rekenen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties