Sharjah

Auto huren Sharjah – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Sharjah

Met een huurauto van Sixt geniet u optimaal van uw verblijf in Sharjah. U kunt uw auto zelfs direct na aankomst ophalen op de luchthaven bij onze autoverhuur in Sharjah. Ook in de Verenigde Arabische Emiraten profiteert u dus van onze goedkope autoverhuur. U heeft een ruime keuze aan auto's, stationwagens en terreinwagens om dit unieke en veelzijdige gebied in het Midden-Oosten te verkennen.

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek Sharjah met een huurauto van Sixt

Ontdek Sharjah met een huurauto van Sixt

Sharjah is een fantastisch startpunt om uw reis in de Verenigde Arabische Emiraten te beginnen. Het is een veelzijdige stad met veel gezichten. Binnen steenworp afstand van elkaar vindt u er zee, strand, woestijn, een moderne skyline en natuurlijk de typisch Arabische moskeeën. In Sharjah zelf kunt u heerlijk op het Al Khan Strand liggen en de Al Khan Lagoon leent zich uitstekend voor activiteiten zoals bootvaren en jetskiën. Het is het absoluut waard om een auto te huren, aangezien de meeste plekken uitsluitend met de auto te bereiken zijn. Ten zuiden van Sharjah ligt op ongeveer een kwartier rijden één van de bekendste steden van het Midden-Oosten: Dubai. Aan deze rijke en moderne stad moet u echt een bezoek brengen tijdens uw verblijf in Sharjah. Dubai staat bekend om de drie palmeilanden Palm Jumeirah, Palm Deira en Palm Jebel Ali, waarvan de eerste twee zelfs door een Nederlands bedrijf zijn aangelegd. Met de auto kunt u er ook op uittrekken om een avontuurlijke tocht door de woestijn te maken. Richting het binnenland van Umm Al Quwain, ten noorden van Sharjah, stuit u op prachtige oases in het midden van de woestijn. Om dit gedeelte van de Verenigde Arabische Emiraten te verkennen raden wij om om bij onze lokale autoverhuur-lokatie advies op te vragen over de meest geschikte terreinwagens.

Eenvoudig reserveren bij autoverhuur in Sharjah

Eenvoudig reserveren bij autoverhuur in Sharjah

U kunt voordelig een auto huren in Sharjah met de goede service die u van onze autoverhuur gewend bent. In Sharjah kunt u op elk gewenst terecht op de luchthaven om een auto te huren. U kunt uw auto 24 uur per dag en 7 dagen per week op elk gewenst moment ophalen en inleveren. Reserveer uw auto vooraf op onze website, onze mobiel app of via telefonisch via het callcenter om gebruik te maken van onze voordelige aanbiedingen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties