Al Maktoum Int. Luchthaven

Al Maktoum Int. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Emirates Road E311, Dubai

GDS-Code: DWC

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Al Maktoum Int. Luchthaven

Een auto huren op Al Maktoum Int. Luchthaven

Bij Sixt kunt u eenvoudig een auto huren voor uw vakantie of zakenreis in de Verenigde Arabische Emiraten. Onze vestiging op Al Maktoum Int. Luchthaven (DWC) heeft verschillende voertuigcategorieën om uit te kiezen. Misschien wilt u graag een comfortabele gezinsauto, zoals een Volkswagen of een Mazda. Maar bij onze autoverhuur zijn ook grote stationwagens, cabrio's, sportauto's en SUV's te vinden. En wilt u een babyzitje, radio of een navigatiesysteem in de auto? Uiteraard is dat geen enkel probleem.

Bekijk meer Bekijk minder
Ervaar het gemak van een huurauto

Ervaar het gemak van een huurauto

Al Maktoum International Airport moet in de toekomst de grootste luchthaven van de wereld worden. Het eerste passagiersvliegtuig landde er in 2013, maar waarschijnlijk duurt het tot 2027 voordat de luchthaven volledig operationeel is. In dit stadium van de bouw is er nog geen metroverbinding met het stadscentrum van Dubai. U heeft dus echt een huurauto nodig om de afstand van 50 kilometer te overbruggen. Bij Sixt autoverhuur heeft u alles al geregeld voordat u in het vliegtuig stapt. U reserveert de luxe auto gewoon online, telefonisch of via de app en wij zorgen er vervolgens voor dat deze op de afgesproken tijd klaarstaat. We kunnen geen specifieke auto garanderen, maar u krijgt wel altijd een gelijkwaardig type van ons mee.

Verken de Verenigde Arabische Emiraten

Verken de Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten is rijk geworden door de handel in olie. Die rijkdom is ook goed terug te zien in de grote, luxe wolkenkrabbers en winkelcentra die overal in het land te vinden zijn. U kunt goedkoop een auto huren op Al Maktoum Int. Luchthaven waarmee u in alle rust door de omgeving rijdt. Ga bijvoorbeeld eens naar het 828 meter hoge Burj Khalifa. Vanaf dit hoogste gebouw ter wereld heeft u een bijzonder uitzicht over de stad Dubai. Een andere trekpleister is de Garden Glow. In dit themapark staan 32 verlichte kunstwerken, waarvan de één nog groter is dan de ander. En als u bent uitgekeken, rijdt u met uw auto gewoon weer terug naar uw hotel.