Dubai

Auto huren Dubai – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u een bezoek brengt aan de Verenigde Arabische Emiraten, dan kunt u onder andere in Dubai een betaalbare auto huren die volledig voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Er zijn in de stad maar liefst 8 locaties waar u terecht kunt bij onze moderne autoverhuur waar u een keurige auto van topkwaliteit kunt bespreken. Als het om uw vervoer gaat staan wij honderd procent garant voor een zorgeloos verblijf waarbij u met de door u gehuurde auto de stad kunt gaan bekijken met z'n vele prachtige gebouwen en de bijzondere natuur terwijl u volop geniet van het heerlijke klimaat. Onze medewerkers helpen u graag op weg.

ALLE SIXT LOCATIES

De autoverhuur in Dubai is zeer compleet en goedkoop

Een auto huren in Dubai is bij ons in een mum van tijd geregeld, en bovendien tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wij maken graag een prijsvergelijking voor goedkope prijzen voor u, en u zult zien dat u financieel gezien bij onze goedkope autoverhuur het beste af bent met een huurauto in zeer goede staat. Ons complete wagenpark wordt regelmatig onderhouden en alle auto's zijn dan ook in nieuwstaat als het gaat om de techniek en de uiterlijke kwaliteiten. Een auto huren staat bij ons voor duidelijke afspraken en comfortabel veilig vervoer tijdens uw verblijf. U kunt de beschikking over een auto krijgen voor een periode van uw voorkeur.

Bekijk meer Bekijk minder
Bespreek nu uitmuntend vervoer bij de autoverhuur in Dubai

Bespreek nu uitmuntend vervoer bij de autoverhuur in Dubai

Bij de autoverhuur in Dubai kunt u nu direct terecht voor het huren van een attractieve auto. U kunt deze reserveren via de website, de telefoon, of ter plaatste bij één van onze verhuurlocaties. Bij onze ervaren klantvriendelijke medewerkers kunt u terecht met al uw vragen en voor een passend advies. Wanneer u een auto huurt in Dubai is deze te allen tijde goed WA verzekerd. Daarnaast kunt u kiezen voor een extra af te sluiten all-risk verzekering zodat u optimaal verzekerd aan uw reis kunt beginnen. U kunt een leuke kleine en praktische auto huren in Dubai of een zeer luxueuze wagen voor bijvoorbeeld een zakelijke reis.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties