Abu Dhabi Int. Luchthaven

Abu Dhabi Int. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airport Road, Skypark Plaza, Abu Dhabi

GDS-Code: AUH

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 17:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Abu Dhabi Int. Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Abu Dhabi Luchthaven (AUH)

Vliegt u naar de Verenigde Arabische Emiraten en wilt u een betrouwbare en voordelige auto huren op Abu Dhabi Luchthaven? Dan bent u bij Sixt autoverhuur aan het juiste adres. Over de hele wereld verzorgen meer dan 4.000 Sixt locaties iedere dag de autoverhuur van betrouwbare auto's tegen scherpe tarieven. Het Sixt kantoor op Abu Dhabi International Airport is dag en nacht dag geopend, dus u kunt uw huurauto ophalen en inleveren wanneer het u schikt.

Bekijk meer Bekijk minder
Gemakkelijk reserveren vanuit Nederland

Gemakkelijk reserveren vanuit Nederland

De internationale luchthaven van de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten ligt 38 kilometer ten zuidoosten van het stadscentrum. Het vliegveld is door drie hoofdwegen (2nd Street, 8th Street en 30th Street) rechtstreeks met het centrum verbonden. Het lokale Sixt kantoor vindt u in de aankomstterminal van de internationale luchthaven. U kunt vanuit Nederland gemakkelijk online een auto reserveren via de website of de app. Het is ook mogelijk om direct goedkoop een auto te huren op Abu Dhabi Luchthaven door telefonisch contact op te nemen met het lokale Sixt kantoor (+971-2-5507478) of via de Nederlandse hotline (+31-23-5698656).

Welkom in de Verenigde Arabische Emiraten

Welkom in de Verenigde Arabische Emiraten

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. U kunt hier de indrukwekkende Sjeik Zayed-moskee bezoeken, die plaats biedt aan 40.000 gelovigen. Sinds 2009 wordt in de stad ook de laatste Formule 1 wedstrijd van het seizoen gereden op het eiland Yas. Als u in uw luxe huurauto, sportauto, SUV of busje meer van het emiraat wilt zien, dan kunt u de omgeving van de oostelijk gelegen stad Al Ain bezoeken, waar diverse locaties op de Unesco Werelderfgoedlijst staan.

John Cyril
( Station Manager )