Yorkshire

Huur een auto in Yorkshire met SIXT

Yorkshire is een historische provincie centraal gelegen in het Verenigd Koninkrijk. De regio beschikt over een aantal noemenswaardige bezienswaardigheden, zoals de grootste stad Leeds welke tevens ook de geboortestad van veel bekende merken en mensen is. Huur een auto in Yorkshire met SIXT, dé autoverhuurder met wereldwijde ervaring en de beste klantenservice. Wij verhuren scherp geprijsde auto’s van goede kwaliteit met een gemiddelde leeftijd van drie maanden. In ons assortiment hebben wij voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen voor een Economy model, maar kun je de wegen van Yorkshire ook berijden in een van onze Luxe Sportmodellen.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Yorkshire

Huur een auto in Yorkshire met SIXT om de regio van haar beste kant te bekijken. Zo rijd je gemakkelijk naar de mooiste plekjes met behulp van een navigatiesysteem die bij ons bij te boeken is. Wennen aan het feit dat het stuur aan de andere kant van de auto zit doe je zo in een mooie auto, denk aan een Mercedes-Benz of BMW. De uitvoering van de auto kies jij. Zo bieden wij zowel SUV’s als premium Sedans aan. Hoelang jij er over doet om Yorkshire te verkennen beslis je ook zelf. Je kunt het voertuig bij ons huren voor bijvoorbeeld weekendverhuur, maar ook wekelijks verhuur.

Handige tips bij bezoek aan Yorkshire

Beste plekken om te bezoeken in Yorkshire

Een populaire stad om in Yorkshire te bezoeken is zonder twijfel York. Deze stad ademt cultuur, historie en architectuur en het is dan ook een aanrader om deel te nemen aan een van de vele tours die hier georganiseerd worden. Pak de auto ook eens naar Kasteel Howard, een typisch Engels kasteel wat je gemakkelijk op eigen houtje kunt bekijken.
Barnsley is een verstopte parel die te vinden is in de regio Yorkshire. Het is de tweede grootste stad en wordt vooral gewaardeerd om zijn kunst die te vinden is in de galeries van Cartwright Hall en Lister park.

Why rent with Sixt?

Why rent with Sixt?
  • New cars - on average 3 months old
  • Premium fleet of german cars
  • Car rental made quick and easy
  • Unlimited miles on standard vehicles
  • Free cancellation when you pay on arrival
  • Friendly 24/7 customer service

Sixt luchthaven
locaties in Verenigd Koninkrijk

Zie alle luchthaven locaties