Autoverhuur
Wales
Inklappen
Verenigd Koninkrijk // Wales
Gegevens wijzigen

Auto huren Wales – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Auto huren in Wales

Het mooie bergachtige Wales is bij uitstek geschikt om te verkennen per auto. Bij Sixt kunt u voordelig een moderne auto huren, waarmee u het hele gebied op uw eigen tempo kunt bezichtigen. Het voordeel van een huurauto is dat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. In Wales zijn niet alle bezienswaardigheden even goed bereikbaar met het openbaar vervoer, dus een auto huren in Wales geeft net wat meer vrijheid.

Autoverhuur in Wales

In diverse grote en kleine steden in Wales kunt u een auto huren bij Sixt. We zitten onder andere in Cardiff, Swansea en Newport. Ook op het treinstation van Birmingham en de luchthaven van Birmingham kunt u een auto ophalen of inleveren. De meeste stadslocaties zijn doordeweeks hele dagen geopend en op zaterdag tot 12.00 uur. De locatie op de luchthaven is open tot middernacht. Wales is met een oppervlakte van 21.000 km bijna net zo groot als Slovenië. Er is dan ook veel te zien en te beleven. U kunt een bezoek brengen aan één of meerdere van de 600 kastelen, een deel van de kustroute lopen, de Snowdon beklimmen of één van de vele musea bezichtigen. Ook kunt u voor een unieke ervaring gaan zoals het Bog snorkelen of coasteering. De bezienswaardigheden en activiteiten liggen veelal een stuk uit elkaar en zijn in veel gevallen slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Autoverhuur in Wales is een goede optie om toch alles te zien en te doen tijdens uw vakantie.

De voordelen van Sixt

U vindt onze autoverhuur locaties op meerdere plaatsen in Wales en we zitten dicht bij de toeristische trekpleisters. Bovendien bieden wij een goede service voor een goede prijs. Bij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's komen wij altijd goed uit de bus. Als u bij ons een auto huurt rijdt u altijd in een auto van maximaal 6 maanden oud. Het is mogelijk om een kinderzitje en een navigatiesysteem bij te boeken. Ook is het mogelijk om een tweede bestuurder toe te voegen. Voor goedkope autoverhuur bent u bij Sixt aan het juiste adres.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice