Schotland

Een auto huren in Schotland

Huur een auto in Schotland voor een onvergetelijke reis door de Schotse natuur en de gezellige steden. Bij SIXT huur je heel voordelig een luxe auto, van een mooie sedan tot een comfortabele station- of bestelwagen. Bij SIXT huur je nieuwe auto's van bekende topmerken zoals Audi en Volkswagen. In Schotland hebben vestigingen op alle belangrijke locaties, zoals de luchthavens van Aberdeen en Inverness, in Glasgow en Edinburgh. Zo rijd je makkelijk de mooiste plekjes van Schotland af, van de Highlands in het noorden tot aan Loch Lomond in het zuiden. Huur je auto zo lang als je wilt. Voor een citytrip is weekendverhuur perfect, voor een vakantie kies je bijvoorbeeld wekelijks verhuur.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Schotland

Huur een auto in Schotland om optimaal te genieten van alle natuur, kastelen en bezienswaardigheden in het land. Bij SIXT heb je altijd een ruimte keuze een comfortabele, nieuwe auto's. Onze vestigingen in Schotland hebben ruime openingstijden en in veel gevallen kun je de huurauto 24 uur per dag terugbrengen. Of je nou een luxe sedan of ruime stationwagen huurt, de auto's zijn altijd scherpgeprijst en er zijn geen verborgen kosten. Om je reservering compleet te maken kies je zelf eventuele extra's zoals huurbescherming of volgetankt ophalen en bijna leeg weer terugbrengen.

Handige tips bij bezoek aan Schotland

Beste plekken om te bezoeken in Schotland

  • De Schotse Hooglanden of Highlands is een groot gebied ten noorden van Schotland vol ruige natuur. Het landschap is veelzijdig met bergen, meren en opgerepte heuvels. De Highlands hebben een onstuimig klimaat maar zijn voor de natuurliefhebber een prachtige plek om te wandelen, raften en mountainbiken.
  • Glasgow is de grootste stad van Schotland en is perfect voor cultuur- en architectuurliefhebbers. Je vindt er tal van musea en bezienswaardigheden en de stad heeft alles wat je van een moderne stad mag verwachten.
  • Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en en heeft echt een prachtige en sfeervolle uitstraling. Wil je de echte Schotse cultuur van whisky, doedelzakken en gezelligheid opsnuiven dan is Edinburgh perfect. Met het oude, Middeleeuwse centrum ziet de stad er betoverend uit.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties