Autoverhuur
Scarborough
Inklappen
Verenigd Koninkrijk // Scarborough
Gegevens wijzigen

Auto huren Scarborough – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Leeds
  Hudswell Road, Hunslet
  LS10 1AG Leeds

  Ma. - Vr.08:00 - 16:00
  Za.08:00 - 12:00
  Feestdag09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Leeds

  Sixt Autoverhuur
  Hudswell Road, Hunslet
  LS10 1AG Leeds

  Ma. - Vr.08:00 - 16:00
  Za.08:00 - 12:00
  Feestdag09:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Vlug en zeer goedkoop een goede auto huren in Scarborough!

Sixt is ook in het Engelse Scarborough het beste adres om voor een scherpe prijs een uitstekende auto te huren. Met 2000 vestigingen horen wij bij de grootste autoverhuurders ter wereld. Deze positie hebben wij zeker niet zomaar bereikt. Wij kennen een ongekende klantvriendelijke dienstverlening en een uitmuntende service. Dankzij een uitgekiend marketingbeleid slagen wij er steeds weer in om tegen het laagste tarief fantastische auto's te verhuren van ten hoogste een half jaar oud. In onze goedkope autoverhuur laten wij u desgewenst met een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's graag zien dat wij echt de goedkoopste prijzen hanteren!

Altijd het beste af bij de autoverhuur in Scarborough!

Door bij ons een comfortabele personenauto, stationwagen of SUV te huren weet u zeker dat u technisch, optisch en financieel helemaal goed zit. Een auto huren in Scarborough werkt bij Sixt snel, goedkoop en efficiŽnt. De ervaren medewerkers van de autoverhuur in Scarborough laten u pas vertrekken wanneer zij en u ervan overtuigd zijn dat u heeft gekozen voor een aantrekkelijke auto die zich in de beste staat van onderhoud bevindt. U vindt onze autoverhuur aan 66 Londesborough road, YO12 5AF in Scarborough. Een auto huren is ook mogelijk via de telefoon, onze moderne mobiele app, of online vanaf onze website. Ook kunt u in veel gevallen bij Sixt een huurauto reserveren via het reisbureau waarmee u zelf zaken doet.

Ontdek zoveel meer van Scarborough vanuit de auto!

Wanneer u besluit om een auto te huren in Scarborough, schept u voor uzelf de mogelijkheid om zeer plezierig te reizen door een uitermate mooie omgeving. Met een auto van de Sixt autoverhuur in Scarborough bezoekt u snel en in uw eigen tijd op comfortabele wijze de prachtige kuststrook, het schitterende Peasholm Park, Scarborough Castle, of het bekende Stephen Joseph Theatre in het centrum van de stad. Een goede maaltijd kunt u nuttigen in een van de vele gastvrije en gezellige restaurants in Scarborough. In perfect en goedkoop tijdelijk vervoer van Sixt bent u altijd op de goede weg!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice