Reading

Auto huren Reading – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar een huurauto in Reading? Met de autoverhuur van SIXT is dat zo geregeld! Wij hebben hier op vier verschillende locaties auto's voor u klaarstaan, zoals bijvoorbeeld bij de twee belangrijkste treinstations. Zo bent u altijd verzekerd van het ideale vervoersmiddel om deze stad en de omgeving te ontdekken. We wensen u veel plezier!

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Reading met Sixt autoverhuur

Het huren van een auto was nog nooit zo gemakkelijk met Sixt. Onze werknemers staan in duizenden branches verspreid over de gehele wereld voor u klaar. Ook in Reading helpen we u graag op weg met onze welbekende premium auto's van merken zoals Audi, BMW en Mercedes. En heeft u misschien nog speciale voorkeuren? Bij ons kunt u altijd precies de auto huren van uw keuze, ook wat betreft zaken zoals babyzitjes, navigatie of winterbanden. Bovendien kunt u via deze website en onze app overal en altijd een reservering plaatsen. Zo komt u nog eens ergens!

Bekijk meer Bekijk minder
Het gemak van een auto huren in Reading

Het gemak van een auto huren in Reading

In vroeger tijden werd deze stad ontsloten door de beide rivieren die haar nog altijd doorkruisen. Modern vervoer vindt echter vooral plaats per auto. Op die manier reist u bijvoorbeeld gemakkelijk verder vanaf Sixt autoverhuur bij de twee belangrijkste treinstations, maar ook vanaf het nabijgelegen vliegveld Heathrow (LHR), op twintig minuten rijden vanaf het centrum. Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje in het gebied rond de Grote Markt, waar u gemakkelijk kunt parkeren aan de straat. Vanaf daar kunt u in een korte wandeling genieten van het oude stadsgezicht met onder meer de beroemde witstenen kerktoren van de St Laurence's Church. Ook is het belangrijkste museum, het Reading Museum, letterlijk om de hoek.

De omgeving ontdekken per auto

De omgeving ontdekken per auto

Als u nog meer van Reading wilt zien, is het tijd om uw huurauto weer op te zoeken. De meeste belangrijke locaties bevinden zich namelijk op betrekkelijk grote afstanden van elkaar. Zo is het prachtige landhuis en natuurgebied van Basildon Park op ongeveer 25 minuten rijden buiten het centrum. Dat is echter wel de moeite waard als u de authentieke sfeer van een Engels buitenhuis wilt opsnuiven. Van een heel andere orde, maar eveneens zeer populair bij toeristen is het Hexagon, op ongeveer tien minuten rijden vanaf de Grote Markt. In dit opmerkelijke gebouw vinden op bijna ieder moment van de dag toneel- en andere voorstellingen plaats. En vanaf de autoverhuur in Reading bent u er zo!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties