Autoverhuur
Nottingham
Inklappen
Verenigd Koninkrijk // Nottingham
Gegevens wijzigen

Auto huren Nottingham – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Nottingham Centrum
  Talbot Street, Stanley Place
  NG1 5GG Nottingham

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:00 - 13:00
  Zo.09:00 - 12:00
  Feestdag09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Nottingham Centrum

  Sixt Autoverhuur
  Talbot Street, Stanley Place
  NG1 5GG Nottingham

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:00 - 13:00
  Zo.09:00 - 12:00
  Feestdag09:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Met uw huurauto van Sixt door Nottingham

Nottingham is de authentieke Centraal-Engelse stad waar u kunt genieten van het moois dat Engeland te bieden heeft. Als één van de grotere steden in Engeland, is er in de stad veel te beleven. Dat wil echter ook zeggen dat de stad groot en uitgestrekt is en dat het lastig is om overal te komen, behalve als u een auto huurt. In Nottingham vindt u één van onze ruim 2000 verhuurlocaties waar u terecht kunt voor een auto huren van maximaal een half jaar oud. Hier kunt u bovendien 24 uur per dag de auto weer retourneren, zodat u de vrijheid heeft om Nottingham te verkennen op uw eigen tempo.

Kies voor kwaliteit

Onze autoverhuur in Nottingham is centraal gelegen, zodat u er gemakkelijk kunt komen. Wij doen daar voor u altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zo weet u zeker dat u altijd een scherpe prijs betaalt bij onze autoverhuur. Reserveren bij onze goedkope autoverhuur kunt u doen wanneer dat u het beste uitkomt. Zo kunt u bijvoorbeeld bellen, maar ook kunt u reserveren via de website. Bent u al onderweg, maak dan gebruik van de applicatie op uw smartphone of tablet. U weet dan zeker dat er een auto voor u klaar staat bij onze autoverhuur in Nottingham wanneer u aankomt.

Auto huren in Nottingham

Wanneer u kiest voor een auto huren, dan kunt u deze service zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een kinderzitje in de auto, als u samen met uw kinderen op vakantie gaat. Ook kunt u ervoor kiezen om een navigatiesysteem bij te boeken. Dan weet u zeker dat u de weg niet kwijt zult raken, wanneer u op en neer rijdt tussen de Old Market Square en het 17e eeuwse Nottingham Castle. U bent altijd all-risk verzekerd, ook wanneer u een extra bestuurder op geeft. Dat geeft een veilig idee en het zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer u kiest voor een auto huren in Nottingham.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice