Newcastle upon Tyne

Auto huren Newcastle upon Tyne – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek het heden en verleden met een auto huren in Newcastle

Newcastle Upon Tyne of kortweg Newcastle is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk vanwege het moderne culturele aanbod en de historische achtergrond. Een van de beste manieren om deze bloeiende metropool te verkennen is een auto huren bij Sixt. Onze autoverhuur in Newcastle Upon Tyne biedt een breed scala aan stadsauto's, stationwagens en SUV's, waarmee u comfortabel en veilig kunt rondreizen. Ook voor een busje slaagt u bij onze autoverhuur. Newcastle heeft de meest historische gebouwen, een gevolg van de strategische grenslocatie van het voormalige Romeinse Rijk. Breng met uw huurauto ook een bezoek aan het Great North Museum, de Saint Nicholas kathedraal en natuurlijk aan St. James Park, het voetbalstadion waar Newcastle United zijn Premier League wedstrijden speelt.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelig rijden in een nieuwe auto met handige extra's

Voordelig rijden in een nieuwe auto met handige extra's

De vriendelijke medewerkers van Sixt kijken er naar uit om u te verwelkomen bij onze autoverhuur in Newcastle Upon Tyne. Ons verhuurstation is gelegen aan Brunton Road 4, in het noordoostelijk deel van deze stad in Noordoost-Engeland. Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag kunt u uw gehuurde auto tussen 08.30 en 12.00 uur ophalen en terugbezorgen. Sixt biedt u enerzijds goedkope autoverhuur en anderzijds een nieuwe auto, inclusief servicepakket bestaande uit 300 rijkilometers, WA-verzekering, dekking tegen schade en diefstal en gratis omboeking of annulering van uw reservering. Onze medewerkers kunnen u daarnaast aan een navigatiesysteem, kinderzitje of extra bestuurder verzekering helpen.

Kies voor het gemak van vooraf online of telefonisch reserveren

Kies voor het gemak van vooraf online of telefonisch reserveren

Newcastle heeft een eigen luchthaven: Newcastle Airport (NCL). Het ligt op slechts 11 kilometer ten noordwesten van de stad. Een auto huren in Newcastle Upon Tyne is ook handig voor de transfer van en naar het vliegveld. U kunt vooraf telefonisch reserveren (+31(0)23 56 986 56) en krijgt een nog beter overzicht van ons autoaanbod als u online (via onze website of mobiele app voor smartphone en tablet) een reservering plaatst. Alle modellen Chevrolet, Citroën, Mercedes, BMW, VW, Fiat, Skoda en Vauxhall zijn overzichtelijk gerangschikt. Het is hierdoor gemakkelijk om een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's te maken. Zeker weten dat u voor een auto huren in Newcastle Upon Tyne bij Sixt uitkomt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties