Autoverhuur
Newcastle under Lyme
Collapse
Verenigd Koninkrijk // Newcastle under Lyme
Gegevens wijzigen

Auto huren Newcastle under Lyme – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Newcastle under Lyme(Midlands)
  Hartshill Road
  ST4 6AQ STOKE-ON-TRENT

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:30 - 17:00
  Op deze locatie huren

 • Newcastle under Lyme(Midlands)

  Sixt Autoverhuur
  Hartshill Road
  ST4 6AQ STOKE-ON-TRENT

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:30 - 17:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Het gemak van een auto huren in Newcastle Under Lyme

Wie op vakantie gaat naar Newcastle Under Lyme maakt het zich makkelijk met een auto. In deze dunbevolkte streek is weinig openbaar vervoer en u maakt het meeste van uw vakantie door een auto te huren. Onze goedkope autoverhuur staat hiervoor tot uw beschikking. Bekijk online de beschikbare modellen en reserveer direct het model van uw keuze. Hiervoor kunt u uiteraard ook gebruik maken van de app. Deze is gratis beschikbaar voor alle merken smartphone. Wie liever telefonisch reserveert, kan ook nog altijd terecht bij ons callcenter. Onze medewerkers zitten voor u klaar en maken graag de reservering in orde. Bij aankomst in Engeland staat de auto dan voor u klaar.

Een auto huren in Newcastle Under Lyme is makkelijk en voordelig

Bij Sixt weet u waarvoor u kiest. Belangrijke waarden zijn bij ons service, gemak en kwaliteit. Dit leveren wij voor de beste prijs van het land, doordat wij continu de prijzen van de concurrentie in de gaten houden met onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Het gemak van het huurproces is een belangrijke factor in de keuze van klanten voor onze autoverhuur. Reservering is met een aantal simpele stappen geregeld. Hierna zetten de medewerkers van de autoverhuur Newcastle Under Lyme de huurauto klaar en rijdt u na aankomst snel weg. Door de routine van onze medewerkers is een auto huren bij ons een kwestie van gemak.

Middeleeuwse stadjes en groene heuvels

De regio Newcastle Under Lyme dient niet verward te worden met het noordelijker gelegen Newcastle Upon Tyne en de aldaar gelegen stad Newcastle. De streek leent zich uitstekend voor wandelingen door het groen. Het stadje zelf is gesticht in de Middeleeuwen en heeft nog altijd de kenmerkende Engelse gezelligheid van een Middeleeuws centrum. De markt, met uiteraard een pub, vormt het kloppende hart van Newcastle Under Lyme. In de omgeving vindt u groene heuvels en kabbelende riviertjes. Vanuit onze autoverhuur in Newcastle Under Lyme kunt u alle kanten op en alle mooie plekken in deze schitterende streek ontdekken.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis storneren en omboeken
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice