Luton

Auto huren Luton – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Luton

Gaat u op vakantie naar Luton, dan kunt u voordelig een auto huren bij Sixt. Met een huurauto heeft u de flexibiliteit om te gaan en te staan waar u maar wilt. U hoeft geen rekening te houden met de beperkte mogelijkheden van het openbaar vervoer. Vanuit Luton rijdt u zo naar Londen of andere plaatsen voor leuke dagjes uit.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur in Luton

Autoverhuur in Luton

In Luton zitten twee van onze goedkope autoverhuur locaties. Doordeweeks zijn deze vestigingen hele dagen geopend, op zaterdag zijn deze alleen 's ochtends open. Ook wanneer u vliegt op luchthaven Luton kunt u gebruik maken van onze service. Wij hebben daar geen vestiging, maar als u ons belt komen wij u ophalen. Wij brengen u ook weer terug aan het einde van uw reis. In Londen vindt u ons op diverse plaatsten in de stad en op de treinstations. Ook in andere steden rondom Luton kunt u ons vinden. Een auto huren in Luton is zo geregeld. U kunt online of telefonisch een auto reserveren. Dit kan ook via onze app of via uw reisbureau. Uiteraard is het ook mogelijk om bij een vestiging van Sixt een auto te huren. Met uw gehuurde auto kunt u op uw gemak de bezienswaardigheden van Luton bezoeken, zoals de kerk, het gemeentehuis en Luton Hill. Ook kunt u een bezoek brengen aan omliggende steden.

De voordelen van autoverhuur van Sixt

De voordelen van autoverhuur van Sixt

Bij ons huurt u voordelig een auto en maakt u bovendien gebruik van onze goede service en extra mogelijkheden. Bij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's komen wij als één van de goedkoopste naar voren. Autoverhuur in Luton kan dus heel voordelig zijn. Bovendien rijdt u bij ons altijd in een nieuwe auto. Wanneer u met kinderen reist kunt u bij ons een kinderzitje bij uw auto boeken. Ook een navigatiesysteem is extra bij te boeken. Rijdt u liever niet altijd zelf, dan kunt u een tweede bestuurder aan het contract toevoegen. En om helemaal zorgeloos op vakantie te gaan met uw auto kunt u een all-risk verzekering afsluiten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties