Leicester

Auto huren Leicester – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Verken Leister op uw gemak met uw huurauto van Sixt

Leicester is de grote stad in Engeland waar zowel toeristen als zakenlui naartoe trekken. Er is veel te beleven in de bruisende stad en in de directe omgeving. Een grote stad heeft echter één nadeel, en dat is dat het lastig is om overal te komen als u geen eigen auto heeft. Dat probleem is gelukkig snel opgelost, dankzij de twee verhuurlocaties die wij hebben in de stad. Hier kunt u een auto ophalen op alle dagen in de week en ook kunt u hier de auto na gebruik 24 uur per dag weer retourneren. Denkt u aan een auto huren in Leicester, dan denkt u aan onze locaties aan King Street en Cyprus Road.

Bekijk meer Bekijk minder
Kies alleen voor kwaliteit

Kies alleen voor kwaliteit

Wij bieden u ruim 2000 verhuurlocaties wereldwijd en een autoverhuur in Leicester waar u altijd een auto huurt van maximaal een half jaar oud. Wij doen een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u een scherpe prijs betaalt. Een auto huren bij onze autoverhuur in Leicester kunt u doen vanuit huis of door een online reservering te doen. Hiervoor gebruikt u de website of de mobiele applicatie voor smartphone of tablet. Daarnaast kunt u een auto huren door te bellen naar de reserveringslijn.

Auto huren in Leicester

Auto huren in Leicester

De service van onze goedkope autoverhuur kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Gaat u voor een gezinsvakantie naar het bijzondere Leicester? Dan kunt u ervoor kiezen om een extra bestuurder aan ons door te geven. Ook kunt u dan een kinderzitje bijboeken. Wilt u zeker weten dat u overal de weg kunt vinden? Boek dan een navigatiesysteem bij onze autoverhuur. Wat u ook gaat doen in Leicester, in onze auto's rijdt u altijd all-risk verzekerd rond. Dat geeft een veilig idee en daarmee zorgen wij ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van uw tijd in de prachtige grote stad in de East Midlands van Engeland, aan de rand van het National Forest.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties