Autoverhuur
Durham
Inklappen
Verenigd Koninkrijk // Durham
Gegevens wijzigen

Auto huren Durham – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Durham wordt heel eenvoudig met Sixt autoverhuur. Met een auto beschikt u over het ideale vervoersmiddel om zowel de stad als de omgeving ervan te ontdekken. Haal fish & chips onderweg en geniet ten volle van de Engelse cultuur. Natuurlijk mag een bezoek aan Durham Castle en Durham Cathedral niet ontbreken aan uw reis.

 
 • Newcastle Luchthaven
  Long Stay Car Park,Woolsington
  NE13 8BZ Newcastle upon Tyne

  Ma. - Za.07:00 - 23:00
  Feestdag07:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Gateshead/Newcastle Upon Tyne
  Askew Road
  NE8 2TD Gateshead

  Ma. - Vr.08:00 - 16:00
  Za.08:00 - 12:00
  Feestdag08:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Newcastle Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Long Stay Car Park,Woolsington
  NE13 8BZ Newcastle upon Tyne

  Ma. - Za.07:00 - 23:00
  Feestdag07:00 - 23:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Gateshead/Newcastle Upon Tyne

  Sixt Autoverhuur
  Askew Road
  NE8 2TD Gateshead

  Ma. - Vr.08:00 - 16:00
  Za.08:00 - 12:00
  Feestdag08:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Auto huren Durham

Een auto huren in het mooie Durham

Bij Sixt is goedkoop auto huren in Durham een combinatie die niet van elkaar los te denken is. De auto's zijn allemaal in uitstekende staat, dankzij het regelmatige onderhoud en de jonge leeftijd van de modellen. Wanneer u kiest voor autoverhuur in Durham, dan kiest u ervoor om zelf de touwtjes in handen te houden tijdens uw reis. U beslist zelf wanneer u ergens heengaat en hoeveel tijd u daar doorbrengt. Daarnaast kunt u bij het reserveren van de auto aangeven welke categorie het best bij u past. U krijgt altijd een autotype uit de gekozen categorie. Voor optimaal rijcomfort kiest u natuurlijk voor een automaat. Het reserveren van een auto is heel eenvoudig en kan zelfs overal vandaan via de handige app van Sixt.

Met een huurauto Durham in

Durnham ligt in het gelijknamige graafschap in het noordoosten van Engeland. De kathedraal die werd gebouwd tussen 1093 en 1133 zegt al iets over de ouderdom van de stad en haar positie. De kardinaal van Durham is nog steeds een van de belangrijkste personen binnen de Anglicaanse kerk. Wanneer u per auto een bezoek brengt aan de kathedraal, dan vindt u daar vlakbij Durham Castle en dat is geen toeval. Dit kasteel werd in de 11e eeuw, vlak na de verovering van Engeland door de NormandiŽrs gebouwd ter verdediging van de bisschop. De plaatselijke universiteit is de derde die in Engeland werd gevestigd na Oxford en Cambridge.

Autoverhuur verlegt grenzen

Een huurauto stelt u in de gelegenheid om ook de omgeving van de stad eens te gaan bewonderen. Als u met de auto door de county Durham rijdt, zult u vooral een vlak landschap aantreffen in de buurt van de stad. Het kustgebied is zeker de moeite waard. In het westen zijn er echter wel heuvels en prachtige ongerepte natuurgebieden te vinden. De North Perrines hebben de status van Area of Outstanding Natural Beauty. Wie de waterval High Force met eigen ogen aanschouwt, zal dit zeker kunnen bevestigen.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice