Autoverhuur
Dorset
Inklappen
Verenigd Koninkrijk // Dorset
Gegevens wijzigen

Auto huren Dorset – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Dorset is de perfecte locatie voor een uitgebreide of korte vakantie. Van rustieke huisjes op het platteland tot prachtige appartementen aan de kust: er is volop keuze als u er met de auto op uit wil gaan om van al de bezienswaardigheden te genieten. Een auto huren in Dorset is in dat geval zeer handig!

  • Geen locatie beschikbaar.

Goedkoop auto huren in Dorset

Bij Sixt autoverhuur is er een ruime keus aan auto's en stationwagens, waarmee u op uw gemak de uitzonderlijke bezienswaardigheden van Dorset kunt verkennen. Met ruim 4000 verhuurlocaties in meer dan 100 landen wereldwijd, staat Sixt niet voor niets bekend als uw betrouwbare autoverhuur service. Mogelijkheden voor autoverhuur in Dorset zijn legio, van een busje tot een luxe auto, een dieselauto, een sportauto of een automaat. De door u gewenste auto is beschikbaar met of zonder babyzitje en al dan niet voorzien van winterbanden.

Een verhuurauto boeken kan snel, veilig en gemakkelijk

Dorset bevindt zich op 75 km van Luchthaven Eastleigh (Southampton, UK). Een prachtige bezienswaardigheid is de Tank Museum (voorheen het Bovington Tank Museum), een verzameling van gepantserde gevechtsvoertuigen aan Bovington Camp in Dorset, Zuidwest Engeland. Het ligt ongeveer 19 km ten westen van de belangrijkste haven van Poole. Met bijna 300 voertuigen op de tentoonstelling herbergt het de grootste collectie aan tanks en de derde grootste collectie van gepantserde voertuigen in de wereld. De Tank Museum is heel goed te bezoeken met een verhuurauto. Maar met een huurauto in Dorset kunt u uiteraard ook de bijzondere Monkey World bezoeken. Dit redding centrum voor apen helpt regeringen over de hele wereld om de smokkel van in het wild levende primaten tegen te gaan. Neem vandaag nog een besluit: op de website, met de app of telefonisch kunt u heel snel, veilig en makkelijk een auto huren.

In eigen tempo met een huurauto op pad

Ontdek de Jurassic Coast tijdens uw bezoek en geniet met volle teugen van dit natuurverschijnsel. Door een auto te huren in Dorset kunt u rijden naar Jurassic Skyline, welke gelegen is in Weymouth aan de rand van de Jurassic Coast. Deze UNESCO World Heritage site biedt een ongekend prachtig uitzicht. Het fijne van een verhuurauto is dat u uw eigen tempo kunt bepalen, uitgebreid kennis kunt maken van Jurassic Coast en dus ook niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. De betrouwbaarheid van onze voertuigen staat overigens buiten kijf: u zult met een gerust hart veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice