Autoverhuur
Croydon
Inklappen
Verenigd Koninkrijk // Croydon
Gegevens wijzigen

Auto huren Croydon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Croydon
  Unit 34, Factory Lane
  CR0 3RL Croydon

  Ma. - Vr.07:30 - 19:00
  Za.07:30 - 13:00
  Zo.09:00 - 13:00
  Feestdag09:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Croydon

  Sixt Autoverhuur
  Unit 34, Factory Lane
  CR0 3RL Croydon

  Ma. - Vr.07:30 - 19:00
  Za.07:30 - 13:00
  Zo.09:00 - 13:00
  Feestdag09:00 - 13:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Auto huren bij Sixt in Croydon

Een bezoek aan de stad Londen wordt vaak bepaald door vervoersproblemen, die u kunt voorkomen als u een auto bij autoverhuur Sixt kiest. Zeker als u een huurauto via Autoverhuur Croydon neemt, dan heeft u de vrijheid te gaan en te staan waar en wanneer u wilt. Croydon ligt iets ten zuiden van Londen en is het bezoeken op zich al waard. Maar belangrijker is dat u binnen in redelijk korte tijde naar de binnenstad van Londen kunt rijden.

Goedkope autoverhuur

Een auto huren in Croydon is de optelsom van veel persoonlijke vrijheid. Telt u maar mee: uit een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zal duidelijk worden dat onze auto's favoriet zijn. Het zijn altijd jonge auto's die nooit ouder zijn dan zes maanden. Daardoor zult u bij autoverhuur Croydon altijd een betrouwbare, veilige en moderne auto krijgen die u nooit in de steek zal laten. U kunt uw auto huren via de telefoon, via onze website of via de speciale app op uw mobiele telefoon. U kunt ons altijd bereiken en ook uw speciale wensen kenbaar maken. Bijvoorbeeld een all-risk verzekering of bijvoorbeeld kinderzitjes. Zo ontstaat met auto huren in Croydon altijd een compleet maatpakket dat bij u en uw reis past.

Auto huren in Croydon

U vliegt eenvoudig aan op een van de luchthavens aan de zuidkant of oostzijde van London. Bijvoorbeeld Gatwick of London City Airport. Van en naar Croydon rijden volop treinen die u ook van een andere luchthaven naar onze autoverhuur in Croydon kunnen brengen. U neemt vervolgens uw eigen auto bij ons in ontvangst en bezoekt de adressen in London of in Croydon en omgeving op het tijdstip dat u het kiest en zonder in overvolle treinen of metro's te hoeven zitten.

Industrieel erfgoed

Vergeet niet na het ophalen van uw auto om de plaats zelf eens te bekijken. Croydon is een van de plaatsen waar de industriŽle revolutie rond de helft van de negentiende eeuw begon. De stad en omgeving zijn vanouds her hťt industriŽle textielcentrum van Engeland geweest en dat ziet u overal terug. Rijdt u met uw auto eens rustig rond en bewonder de prachtige bakstenen pakhuizen en gebouwen waar vroeger de rijke banken en handelshuizen waren gevestigd die handel dreven over de hele wereld en de UK zo tot een wereldmacht maakten. En als u dan toch onderweg bent, kunt u ook de shopping mall eens bezoeken, die lange tijd de grootste van Europa is geweest. Naast het gemak van het zelf op en neer reizen naar de hoofdstad neemt u ook nog eens een extra stukje recente Engelse geschiedenis mee naar huis.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice