Birmingham Luchthaven

Birmingham Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrivals Hall, B26 3QJ Birmingham

GDS-Code: BHX

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Birmingham Luchthaven

Makkelijk en snel een auto huren op Birmingham Airport

Bent u op zoek naar de meest eenvoudige en makkelijkste manier om u te verplaatsen na uw aankomst op Birmingham airport? Dan kunt u bij ons voordelig en snel een auto huren in de luchthaven. Bij ons kunt u een huurauto ophalen van 7 uur 's morgens tot middernacht, ook op zondagen en feestdagen. Een auto terug brengen kan ook buiten deze uren, zodat u nooit onnodig op Birmingham airport hoeft te wachten omdat de uren van autoverhuur niet in uw planning passen. Op zoek naar een kleine stadsauto, een sportieve cabrio of een stoere 4x4 op de luchthaven van Birmhingham? Bij Sixt verwelkomen we u van harte.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur meest praktisch op Birmingham airport (BHX)

Autoverhuur meest praktisch op Birmingham airport (BHX)

Birmingham heeft veel te bieden, dus tijd verdoen in het openbaar vervoer is zonde. Door een auto te huren verlaat u Birmingham Airport volgens uw eigen termijn zonder rekening te houden met de tijden van het openbaar vervoer of beschikbaarheid van taxi's. Bij Sixt autoverhuur hebben we een ruime selectie aan wagens zodat u steeds kunt kiezen op basis van uw eisen. Betalen wordt makkelijk gemaakt doordat wij alle erkende internationale kredietkaarten aanvaarden. Wij bieden een uitgebreid gamma aan extra diensten bij het autoverhuur. Bij ons kunt u, bijvoorbeeld, uw auto laten uitrusten met een navigatiesysteem of een kinderzitje achteraan. One-way huur, waarbij u de auto op een andere locatie terug binnenbrengt, is ook mogelijk.

Waarom een auto huren op Birmingham airport?

Waarom een auto huren op Birmingham airport?

Of u nu voor zaken naar het Verenigd Koninkrijk komt, of op vakantie, een huurauto is in beide gevallen de meest eenvoudige en makkelijkste manier van verplaatsing. De stad is erg centraal gelegen en door een auto te huren kunt u vanuit Birmingham ook makkelijk andere steden bereiken. Een dagtripje of zakenbezoek in London ligt slechts twee uur verder. Een mooie rit door het nabijgelegen Wales is ook steeds een echte aanrader. Met de auto wordt uw reikwijdte meteen een stuk groter en kunt u de omgeving uitgebreid verkennen. Birmingham heeft veel te bieden, zoals de Cadbury World attractie waar je als bezoeker ondergedompeld wordt in het meest bekende chocolademerk van het Verenigd Koninkrijk. Voor wie wat van geschiedenis houdt is Stratfort-upon-Avon, de geboorteplaats van Shakespeare, uiteraard een bezoekje waard. Met een auto van Sixt wordt uw bezoek aan de omgeving alvast een echt plezier.