Autoverhuur
Birmingham Airport
Collapse
Verenigd Koninkrijk // Birmingham // Birmingham Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Birmingham Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Birmingham Airport
  B26 3QJ Birmingham GB +44-8444993399
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: BHX
Sixt verhuurstation: 7636
Openingstijden
Ma. - Zo.07:00 - 24:00
Feestdag07:00 - 24:00
 
 24u inleveren

Nuttige informatie over het Birmingham Luchthaven Sixtkantoor

Sixt autoverhuur locatie Birmingham Airport. wordt gerund door Lee Smith. Wij kijken ernaar uit om u te mogen helpen bij al uw vragen en opmerkingen omtrent de autoverhuur en omgeving op de luchthaven van Birmingham. Bent u van plan om Birmingham en omstreken beter te leren kennen? Dan kan een auto huren op de luchthaven een uitkomst bieden. Wij begrijpen dat u snel naar uw bestemming wilt gaan, en raden u daarom aan om alvast thuis uw huuauto te regelen, zodat wij de auto voor u klaar kunnen zetten. Tot snel op Birmingham Airport!
( Station Manager )

Makkelijk en snel een auto huren op Birmingham Airport

Bent u op zoek naar de meest eenvoudige en makkelijkste manier om u te verplaatsen na uw aankomst op Birmingham airport? Dan kunt u bij ons voordelig en snel een auto huren in de luchthaven. Bij ons kunt u een huurauto ophalen van 7 uur 's morgens tot middernacht, ook op zondagen en feestdagen. Een auto terug brengen kan ook buiten deze uren, zodat u nooit onnodig op Birmingham airport hoeft te wachten omdat de uren van autoverhuur niet in uw planning passen. Op zoek naar een kleine stadsauto, een sportieve cabrio of een stoere 4x4 op de luchthaven van Birmhingham? Bij Sixt verwelkomen we u van harte.

Luchthaven Birmingham

Copyright: Luchthaven Birmingham

Autoverhuur meest praktisch op Birmingham airport (BHX)

Birmingham heeft veel te bieden, dus tijd verdoen in het openbaar vervoer is zonde. Door een auto te huren verlaat u Birmingham Airport volgens uw eigen termijn zonder rekening te houden met de tijden van het openbaar vervoer of beschikbaarheid van taxi's. Bij Sixt autoverhuur hebben we een ruime selectie aan wagens zodat u steeds kunt kiezen op basis van uw eisen. Betalen wordt makkelijk gemaakt doordat wij alle erkende internationale kredietkaarten aanvaarden. Wij bieden een uitgebreid gamma aan extra diensten bij het autoverhuur. Bij ons kunt u, bijvoorbeeld, uw auto laten uitrusten met een navigatiesysteem of een kinderzitje achteraan. One-way huur, waarbij u de auto op een andere locatie terug binnenbrengt, is ook mogelijk.

Luchthaven Birmingham

Copyright: Luchthaven Birmingham

Waarom een auto huren op Birmingham airport?

Of u nu voor zaken naar het Verenigd Koninkrijk komt, of op vakantie, een huurauto is in beide gevallen de meest eenvoudige en makkelijkste manier van verplaatsing. De stad is erg centraal gelegen en door een auto te huren kunt u vanuit Birmingham ook makkelijk andere steden bereiken. Een dagtripje of zakenbezoek in London ligt slechts twee uur verder. Een mooie rit door het nabijgelegen Wales is ook steeds een echte aanrader. Met de auto wordt uw reikwijdte meteen een stuk groter en kunt u de omgeving uitgebreid verkennen. Birmingham heeft veel te bieden, zoals de Cadbury World attractie waar je als bezoeker ondergedompeld wordt in het meest bekende chocolademerk van het Verenigd Koninkrijk. Voor wie wat van geschiedenis houdt is Stratfort-upon-Avon, de geboorteplaats van Shakespeare, uiteraard een bezoekje waard. Met een auto van Sixt wordt uw bezoek aan de omgeving alvast een echt plezier.

Luchthaven Birmingham

Copyright: Luchthaven Birmingham

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.07:00 - 24:00
Feestdag07:00 - 24:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Birmingham Luchthaven BHX Birmingham Airport B26 3QJ Birmingham 52.452139, -1.733265 +44-8444993399

Sixt verhuurstation Birmingham Luchthaven BHX

Birmingham Airport
B26 3QJ Birmingham
 
Telefoon +44-8444993399
Fax

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis storneren en omboeken
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice