Autoverhuur
Uruguay
Inklappen
Uruguay
Gegevens wijzigen

Auto huren in Uruguay - huurauto online boeken

Een auto huren in Uruguay

U kunt op verschillende locaties van Sixt een auto huren in Uruguay. U vindt onze autoverhuur in de plaatsen Montevideo, Ciudad de la Costa en Punta del Este. Deze plaatsen zijn aan de kust van Uruguay te vinden, vanwaar u gemakkelijk naar de meest uiteenlopende andere steden rijdt. Een auto huren is in dit land zeker ideaal, want er is door heel het land ontzettend veel te zien. De hoofdstad Montevideo is indrukwekkend, met gigantische gebouwen, charmante winkels en leuke uitgaansgelegenheden. Aan de andere kant is het kleinste stadje, Colonia del Sacramento, ook meer dan de moeite waard. Hier komt tevens de veerboot uit Buenos Aires, ArgentiniŽ, aan. Dit kleinschalige plaatsje heeft kleurrijke huisjes, romantische paden en een prachtige witte vuurtoren.

Uruguay Country

Een goede auto huren die aan uw wensen voldoet

Onze autoverhuur in Uruguay heeft een ruime keuze aan merken en modellen huurauto's. Binnen het aanbod vindt u onder meer van Chevrolet de Aveo, de Celta en de Corsa Super, en van Hyundai de Accent, de H2 en de I30 CW. Kortom, er is meer dan voldoende keuze aan huurwagens in Uruguay als u kiest voor de service van Sixt. Uiteraard zijn er niet alleen personenauto's te huur, maar ook terreinwagens en personenbussen. Wij zorgen er graag voor dat er een auto beschikbaar is die aan al uw wensen en eisen voldoet, zodat u onbezorgd kunt deelnemen aan het verkeer in Uruguay. De verkeersregels in Uruguay zijn overigens zeer goed te vergelijken met die in Nederland, en u kunt gewoon met uw Nederlandse rijbewijs deelnemen aan het verkeer. Echter, een Nederlands rijbewijs is in Uruguay maximaal drie maanden geldig. Als u langer in het land wilt verblijven, dan kunt u via de ANWB een internationaal rijbewijs aanvragen, welke een jaar geldig is.

Uruguay Country

Voordelig een auto huren in Uruguay

Sixt biedt u overal ter wereld dezelfde aangename voordelen, als een optimale betrouwbaarheid, jonge auto's van goede kwaliteit, een vriendelijke service en voordelige tarieven. Als u een auto wiltt huren in Uruguay, dan kunt u de tarieven uiteraard vooraf zien. Zo komt u bij onze verhuur nooit voor verrassingen te staan, maar profiteert u altijd van het beste.

Uruguay Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice