Auto huren in Kusadasi

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Kusadasi

Vrij als een vogel met autoverhuur Kusadasi

Vrij als een vogel met autoverhuur Kusadasi

Vrij als een vogel bent u, om te genieten van het mooie landschap onder de Turkse zon. Kusadasi betekent 'bij het vogeleiland' in het Turks. Met een auto huren van Sixt begint hier een vakantie waarin zon en zee uw gezelschap zijn. De stad dankt haar naam aan het duiveneiland aan de kust tegenover. Wij nodigen u graag uit om als zo vrij als een vogel Kusadasi te verkennen in een van onze auto's.
Auto huren Kusadasi: eenvoudig bereikbaar, fijn geprijsd

Auto huren Kusadasi: eenvoudig bereikbaar, fijn geprijsd

Een vlucht richting Kusadasi is zo geboekt. De dichtstbijzijnde vliegvelden zijn bij Izmir (ADB)en Dalaman (DLM). Beiden zijn respectievelijk 102 kilometer en 245 kilometer van Kusadasi verwijderd. Kusadasi is ook goed bereikbaar met de trein want de stad heeft een treinstation. Wij hebben in het centrum een autoverhuur waar u 24 per dag uw auto kunt ophalen en wegbrengen. Deze is makkelijk bereikbaar vanuit welk hotel in Kusadasi dan ook. Prijsvergelijking voor goedkope prijzen wijst uit dat wij de beste kwaliteit bieden voor een minimale prijs. Wij zijn het bewijs dat goedkope autoverhuur ook goede service biedt.
Auto huren Kusadasi: makkelijk geregeld

Auto huren Kusadasi: makkelijk geregeld

Het is fijn een auto te hebben waarin u zich thuisvoelt in het hectische verkeer op de Turkse wegen. Via onze site, een reisbureau of telefonisch heeft u de mogelijkheid waar en wanneer u maar wilt een auto te reserveren. Een auto huren kunt u door middel van de app voor uw smartphone gemakkelijk regelen. U kunt kiezen uit comfortabele suv's, praktische stationswagens en fijne personenauto's. Navigatie, een kinderzitje en andere extra benodigdheden zijn eenvoudig bij te boeken. Een comfortabele auto met airco maakt van een autoritje een plezierritje. Kusadasi heeft een prachtige omgeving met veel archeologische must-see's zoals het oude Griekse Efeze. Het gebied biedt vele mogelijkheden voor dagtrips. Leuk zijn bijvoorbeeld de zogeheten 'picnic' parken waar u kunt lunchen en dineren in een natuurlijke omgeving. Kortom: uw reis krijgt vleugels in een huurauto van onze autoverhuur Kusadasi.
Show more
Handige weetjes voor huren in Kusadasi
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Kusadasi.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Kusadasi?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Kusadasi. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Kusadasi?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Kusadasi
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Kusadasi?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Kusadasi?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Kusadasi

    Meer weergeven