Autoverhuur
Kusadasi
Inklappen
Turkije // Kusadasi
Gegevens wijzigen

Auto huren Kusadasi – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Kusadasi
  Dag M. Esat Bozkurt Cd. 1
  09400 Kusadasi

  Ma. - Zo.09:00 - 17:00
  Feestdag09:00 - 17:00
  Op deze locatie huren

 • Kusadasi

  Sixt Autoverhuur
  Dag M. Esat Bozkurt Cd. 1
  09400 Kusadasi

  Ma. - Zo.09:00 - 17:00
  Feestdag09:00 - 17:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, SUV's

Vrij als een vogel met autoverhuur Kusadasi

Vrij als een vogel bent u, om te genieten van het mooie landschap onder de Turkse zon. Kusadasi betekent 'bij het vogeleiland' in het Turks. Met een auto huren van Sixt begint hier een vakantie waarin zon en zee uw gezelschap zijn. De stad dankt haar naam aan het duiveneiland aan de kust tegenover. Wij nodigen u graag uit om als zo vrij als een vogel Kusadasi te verkennen in een van onze auto's.

Auto huren Kusadasi: eenvoudig bereikbaar, fijn geprijsd

Een vlucht richting Kusadasi is zo geboekt. De dichtstbijzijnde vliegvelden zijn bij Izmir (ADB)en Dalaman (DLM). Beiden zijn respectievelijk 102 kilometer en 245 kilometer van Kusadasi verwijderd. Kusadasi is ook goed bereikbaar met de trein want de stad heeft een treinstation. Wij hebben in het centrum een autoverhuur waar u 24 per dag uw auto kunt ophalen en wegbrengen. Deze is makkelijk bereikbaar vanuit welk hotel in Kusadasi dan ook. Prijsvergelijking voor goedkope prijzen wijst uit dat wij de beste kwaliteit bieden voor een minimale prijs. Wij zijn het bewijs dat goedkope autoverhuur ook goede service biedt.

Auto huren Kusadasi: makkelijk geregeld

Het is fijn een auto te hebben waarin u zich thuisvoelt in het hectische verkeer op de Turkse wegen. Via onze site, een reisbureau of telefonisch heeft u de mogelijkheid waar en wanneer u maar wilt een auto te reserveren. Een auto huren kunt u door middel van de app voor uw smartphone gemakkelijk regelen. U kunt kiezen uit comfortabele suv's, praktische stationswagens en fijne personenauto's. Navigatie, een kinderzitje en andere extra benodigdheden zijn eenvoudig bij te boeken. Een comfortabele auto met airco maakt van een autoritje een plezierritje. Kusadasi heeft een prachtige omgeving met veel archeologische must-see's zoals het oude Griekse Efeze. Het gebied biedt vele mogelijkheden voor dagtrips. Leuk zijn bijvoorbeeld de zogeheten 'picnic' parken waar u kunt lunchen en dineren in een natuurlijke omgeving. Kortom: uw reis krijgt vleugels in een huurauto van onze autoverhuur Kusadasi.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice