Tunesië

Auto huren in Tunesië - huurauto online boeken

Tijdens uw verblijf in Tunesië hoeft u niet zonder auto te zitten, want bij SIXT kunt u hier heel voordelig een auto huren. Het gemak van een auto maakt uw verblijf nog aangenamer, doordat u in no time alle geheimen en schatten van het prachtige Tunesië kunt ontdekken. U kunt op drie locaties een auto bij ons huren, allen ideaal gelegen nabij de hotspots die dit land te bieden heeft. SIXT autoverhuur vindt u namelijk zowel in het centrum van Tunis, als op het Tunis Carthage Airport(TUN) en in de stad Ariana. Wij bieden u de fijnste auto's overal ter wereld, voor de gunstigste prijzen.

tunisia side

Een auto huren omdat gemak de mens dient

Gemak dient de mens. Per huurauto het land van uw dromen verkennen is dan ook een ideale manier om dat land te ontdekken. Doorkruis Tunesië in een Chevrolet Aveo, Kia Rio, Renault Symbol, Chevrolet Cruze, Fiat Grande Punto of een Opel Astra. Of ga voor ruimte en comfort in een Volkswagen Passat, Mercedes Benz E-klasse of een Audi Q7. Maak het zo exclusief als u zelf wilt. Tunesië is het ideale land om per auto te verkennen. De wegen worden goed onderhouden en de tweetalige bewegwijzering (Frans en Arabisch) is prima. Maar pas op met rijden in het donker; de wegen in TunesiË zijn vaak slecht verlicht. Een avontuurlijke rit door de woestijn behoort ook tot de opties. Doe dit echter bij voorkeur per groep en vergeet het niet te melden bij de dichtstbijzijnde plaats.

Bekijk meer Bekijk minder
Mis geen enkele hotspot en ga een auto huren in Tunesië

Mis geen enkele hotspot en ga een auto huren in Tunesië

Verken nu geheel op uw eigen manier alle hotspots van Tunesië. Per degelijke huurauto ontdekt u alle medina's, prachtige badplaatsen en turkooizen zeeën met witte stranden. En vergeet niet één van de vele souks te bezoeken, waar afdingen tot de orde van de dag behoort. Of vertrek richting de woestijn en zet uw tocht aldaar verder per kameel! Ga uw eigen weg, voel u zo vrij als een vogel en vind zelf uit wat Sixt autoverhuur u in Tunesië te bieden heeft!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties