Praag Luchthaven Vaclav Havel

Praag Luchthaven Vaclav Havel AUTOVERHUUR

adres

Aviaticka 1, 160 08 Praha

GDS-Code: PRG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 22:00

ZA:

08:00 - 20:00

ZO:

10:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Praag Luchthaven Vaclav Havel

Praag Luchthaven Vaclav Havel auto huren

Vlieg je naar Praag en wil je een auto huren vanaf de luchthaven? Dan helpt SIXT je daar graag bij. Wij verhuren auto’s van alle categorieën zoals economy, compact, sedan, bestelbusje, cabrio, personenbusje, SUV, luxe & sportmodellen. Verken je de hoofdstad van Tsjechië met een gezelschap? Dan zijn onze busjes perfect! Ben je meer te vinden voor een stoere auto die je doorheen de kleinste straatjes leidt? Ga voor de stadsauto. Bestel ook extra’s zoals de mogelijkheid voor een extra bestuurder, kinderstoelen en een navigatiesysteem. Dankzij SIXT verken je Praag op een onvergetelijke manier.

Waarom moet je voor onze autoverhuur in Praag gaan?

SIXT's locatie op de luchthaven in Praag

Het huren van een auto bij SIXT verloopt snel en soepel dankzij ons eenvoudig reservatiesysteem en de simpele bereikbaarheid van onze vestiging. Aan de Praag Luchthaven een auto huren is zeer gemakkelijk aangezien onze kiosk op drie minuten wandelen van de Praag Luchthaven (PRG) ligt. Als je toekomt in terminal 1, ga naar de exit gelegen aan de tegenovergestelde kant. Wandel naar het Courtyard hotel en ga naar links. Je stapt direct onze vestiging binnen. Kom je toe in terminal 2? Verlaat de luchthaven dan via de exit gelegen aan de kant van Courtyard hotel en volg de bovenstaande instructies.

Ontdek Praag met je huurauto

In het centrum van Praag vind je het Oude stadsplein met het alom bekende Astronomische uurwerk. Ontdek daar ook de Joodse wijk, de Malá Strana wijk en het Nationale Museum. Het plein staat op UNESCO’s werelderfgoedlijst en het is te begrijpen waarom. Wil je de voordelen van je luxe auto van SIXT nog meer ontdekken? Rij dan naar het gezellig stadje Kutná Hora en laat je verwonderen door de Sint-Barbara kerk, het ossuarium van Sedlec, het Italiaanse Hof en de kerk van Sedlec. Ben je een natuurliefhebber? Dan is Praag de moeite om te bezichtigen omwille van de prachtige bossen en valleien.