Autoverhuur
Karlovy Vary
Inklappen
TsjechiŽ // Karlovy Vary
Gegevens wijzigen

Auto huren Karlovy Vary – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Karlovy Vary is het grootste en beroemdste kuuroord in de Tsjechische Republiek. Qua aantal geneeskrachtige warmwaterbronnen in de wereld is de stad absoluut uniek. Sixt biedt de mogelijkheid tot snelle en veilige autoverhuur in Karlovy Vary en levert daarmee een bijdrage om uw kennismaking met deze unieke stad tot een unieke ervaring te maken!

 
 • Praag Luchthaven Vaclav Havel
  Aviaticka 1
  160 08 Praha

  Ma. - Vr.08:00 - 22:00
  Za.08:00 - 20:00
  Zo.08:00 - 22:00
  Feestdag08:00 - 20:00
  Op deze locatie huren

 • Praag Luchthaven Vaclav Havel

  Sixt Autoverhuur
  Aviaticka 1
  160 08 Praha

  Ma. - Vr.08:00 - 22:00
  Za.08:00 - 20:00
  Zo.08:00 - 22:00
  Feestdag08:00 - 20:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Betrouwbare autoverhuur service

Sixt autoverhuur beschikt over een ruime keus aan sportauto's, cabrio's, SUV's, auto's en stationwagens, al dan niet voorzien van babyzitje en winterbanden. Met een verhuurauto kunt u Karlovy Vary, gelegen in het westelijk deel van de Tsjechische Republiek aan de samenvloeiing van de rivieren de TeplŠ en Ohre (Eger), ongeveer 120 km van Praag, uitstekend verkennen. Bekend om haar circa 2000 verhuurlocaties in meer dan 100 landen, staan we garant voor een betrouwbare service. Goedkoop auto huren in Karlovy Vary? Dat kan veilig en snel op de website, met de app of telefonisch.

Snel, veilig en makkelijk auto huren

Karlovy Vary staat bekend als de stad van colonnades (een colonnade is een rij zuilen die een overdekking draagt). Hun belangrijkste doel is om spa-bezoekers alle comfort te bieden tijdens de behandelingen met de voorgeschreven geneeskrachtige bronnen. De belangrijkste vijf colonnades zijn op geringe afstand van elkaar verwijderd. Als u over een huurauto beschikt, dan kunt u vanuit Hotel Thermal tegen de stroom van de rivier de Tepla oprijden en al snel bij Park Colonnade aankomen. Park Colonnade is de grootste spabouwwerk in deze stad. Met een huurauto in Karlovy Vary kunt u trouwens ook de verder gelegen Molen colonnade bezoeken, welke in de jaren 1871-1881 werd gebouwd en waarvan de muren versierd zijn met allegorische reliŽfs.

Uw eigen tempo bepalen

Het Moser Museum en de Moser glasfabriek zijn ook de moeite van een bezoek alleszins waard. Moser is de merknaam van de hoogste kwaliteit glasproducten, die in de hele wereldbekendheid genieten. Door in Karlovy Vary een auto te huren kunt u zelf bepalen in welk tempo u al deze verschillende bezienswaardigheden van de stad wilt bezoeken. U bent dan ook niet afhankelijk van het openbaar vervoer en dat is wel zo prettig. Zeker voor wie grote waarde hecht aan de betrouwbaarheid van een huurauto en daarmee een veilige deelname aan het verkeer. Een auto huren in Karlovy Vary hoeft trouwens niet alleen voor toeristische doeleinden. Ook zakenlieden met een voorkeur voor betrouwbare auto's komen er optimaal aan bod.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice