Phuket

Huur een auto in Phuket

Rijd met gemak door de Thaise stad Phuket. Met SIXT huur je gemakkelijk en snel een auto met centraal gelegen vestiging op in de stad. Bezoek de vele prachtige bezienswaardigheden en huur een auto in Phuket zodat je niets mist. Met de vele scherpgeprijsde huurauto’s zit er altijd iets bij binnen je budget. Kies bijvoorbeeld voor een cabrio en rijd door de straten van Phuket City. Of kies voor een SUV en rijd met het hele gezin naar de rang heuvel en geniet het uitzicht over de stad. Ontdek Phuket op gemak en comfort met SIXT.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Phuket

Je hebt de keuze uit verschillende voertuigcategorieën en ziet er dus altijd een auto bij die bij jou past. Zo kun je onder meer kiezen tussen een Sedan, Economy, Compact, Bestelbusje, Personenbusje, en Luxe & Sportmodellen. Pas de huurauto aan op jouw eisen en kies uit de vele boekbare extra’s. Kies bijvoorbeeld voor navigatiesysteem wanneer je over het eiland rijdt. Met flexibele huurperiodes zit je niet vast aan strikte huur dagen. Kies bijvoorbeeld voor eendaagsverhuur wanneer je de stad gaat bezichtigen of weekendverhuur als je van plan bent naar de andere kant van het eiland te rijden.

Handige tips bij je bezoek aan Phuket

Wat te doen in Phuket

Ontdek de stad en de rijke bezienswaardigheden. De stad heeft een mooie uitstraling vanwege de oude Portugese invloeden. Bezoek het mooie Wat Put Yaw, een tempel dat meer dan 200 jaar oud is. Huur een auto in Phuket en rijd naar Bangla Road. Op zijn 30 minuten rijden vind je hier verschillende restaurantjes, nachtclubs en cafés.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties