Autoverhuur
Phuket
Inklappen
Thailand // Phuket
Gegevens wijzigen

Auto huren Phuket – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Phuket Luchthaven
  Maikhao, Thalang
  83110 Phuket

  Ma. - Zo.00:00 - 24:00
  Feestdag00:00 - 24:00
  Op deze locatie huren

 • Phuket/InterContinental Resort
  Kamala Beach 333 Moo 3
  83150 Phuket

  Ma. - Zo.07:00 - 20:00
  Op deze locatie huren

 • Phuket Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Maikhao, Thalang
  83110 Phuket

  Ma. - Zo.00:00 - 24:00
  Feestdag00:00 - 24:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, SUV's

 • Phuket/InterContinental Resort

  Sixt Autoverhuur
  Kamala Beach 333 Moo 3
  83150 Phuket

  Ma. - Zo.07:00 - 20:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, SUV's

Auto huren in Phuket

Bezoekt u het prachtige Thaise eiland Phuket? Gun uzelf dan het comfort van een auto huren bij autoverhuur Sixt. Phuket is de hoofdstad van het eiland en de provincie. De stad is bijzonder vanwege de oude Portugese invloeden uit de koloniale tijd, gecombineerd met de invloeden van de Chinese inwoners die al geruime tijd op het eiland verblijven. Een voorbeeld hiervan is Wat Put Yaw, een prachtige tempel van ruim 200 jaar oud. Kiest u voor het comfort van een huurauto? Dan kunt u eenvoudig ook de Rang heuvel bezoeken, vanwaar u een bijzonder mooi uitzicht over de stad heeft.

De voordelen van autoverhuur Phuket

De meest gemakkelijke manier om Phuket te ontdekken is door een auto te huren. Op deze wijze kunt u namelijk uw eigen reis indelen: de route, de tijden en het aantal stops worden door u bepaald, in plaats van door de dienstregeling van het openbaar vervoer. Onze auto's die van de beste kwaliteit zijn, zitten bovendien heerlijk. Zo wordt een vakantie in Phuket een ontspannen belevenis. Ontdek het gemak zelf door gebruik te maken van autoverhuur Phuket!

Goedkope autoverhuur

U vindt autoverhuur Phuket ideaal gelokaliseerd op de luchthaven. De luchthaven ligt op 30 km van de stad Phuket. Een auto huren in Phuket zorgt er dus voor dat direct bij aankomst op het eiland uw vakantie begint. U kunt, om er zeker van te zijn dat uw auto klaar staat, de huurwagen vooraf reserveren zowel telefonisch als per internet. Ook kunt u dagelijks, ook in het weekend en op feestdagen, tussen 8 en 18 uur terecht om ter plekke een auto te regelen. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen brengt ons als een gunstige keuze naar voren. Besloten ook te kiezen voor een comfortabele reis? Dan krijgt u ook een overzichtelijke en duidelijke huurovereenkomst van ons. Hierbij hoort standaard een all-risk verzekering. Tenslotte bestaat de mogelijkheid optioneel een kinderzit, meerdere bestuurders of een navigatie bij te boeken.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice