Autoverhuur
Khon Kaen Luchthaven
Inklappen
Thailand // Khon Kaen // Khon Kaen Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Khon Kaen Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: 68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped
  40000 Khon Kaen TH +66-81448660
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: KKC
Openingstijden
Ma. - Zo.07:00 - 20:00
Feestdag07:00 - 20:00
 
 

U wilt goedkoop een auto huren bij Khon Kaen Luchthaven? Sixt wil u hierbij graag van dienst zijn. Vanuit onze vestiging op Khon Kaen Luchthaven bieden wij u moderne zakenauto's, SUV's en stationwagens. Wilt u een automaat, een diesel of een kinderzitje als extra optie? Wij regelen dat voor u ter plekke in onze vestiging op Khon Kaen Luchthaven, maar als u het van tevoren achter uw pc of via onze gratis te downloaden mobiele app aanvraagt, staat uw huurauto met al uw extra opties klaar als u geland bent.

De voordelen van Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur zorgt voor comfort en veiligheid. Daarom mag u rekenen op een auto van nog geen zes maanden oud. U bepaalt de voertuigcategorie; op Khon Kaen Luchthaven staat een passende auto dan op u te wachten. Het vliegveld ligt een paar kilometer buiten het stadscentrum van Khon Kaen, in de binnenlanden van Thailand. De stad en het omliggende gebied zullen u beslist verrassen. Een auto huren te Khon Kaen Luchthaven zal u veel voordeel opleveren. U kunt nu op eigen initiatief, op de momenten dat het u uitkomt, stad en land verkennen.

Khon Kaen en Thailand verkennen met een huurauto

Khon Kaen en de binnenlanden van Noord-Oost Thailand zijn minder toeristisch dan bijvoorbeeld Bangkok of Phuket. Hier kunt u kennismaken met het authentieke Thailand. Breng vooral een bezoek aan de witte boeddha of de Wat Nongwan-tempel.'s Avonds kunt u uw ogen goed de kost doen op de night market. De echte bezienswaardigheden liggen buiten de stad en juist daar ervaart u de meerwaarde van autoverhuur van Sixt. Bezoekt u zeker de traditionele zijdewerkplaatsen van Channabot. Geniet van het natuurschoon in Nationaal Park Phu Kao Phu Pan. Verbaas u over de prehistorische rotstekeningen in Phu Wiang Park. U zult vanzelf merken dat een auto huren met Sixt een heel goed idee is.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.07:00 - 20:00
Feestdag07:00 - 20:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Khon Kaen Luchthaven KKC 68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped 40000 Khon Kaen 16.464029, 102.785380 +66-81448660

Sixt verhuurstation Khon Kaen Luchthaven KKC

68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped
40000 Khon Kaen
 
Telefoon +66-81448660

Huurauto's en service op deze locatie

  • Auto's & stationwagens
  • SUV's

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice