Autoverhuur
Hat Yai Luchthaven
Inklappen
Thailand // Hat Yai // Hat Yai Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Hat Yai Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: 103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
  90115 Hat Yai, Songkhla TH +66-832937171
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: HDY
Openingstijden
Ma. - Zo.07:00 - 20:00
Feestdag07:00 - 20:00
 
 

Op Hat Yai luchthaven kunt u voordelig een auto huren bij Sixt autoverhuur. Met een huurauto bent u tijdens uw vakantie of zakenreis volledig onafhankelijk en kunt u gaan en staan waar u maar wilt. Tegen voordelige tarieven huurt u in Hat Yai bijvoorbeeld een Honda Brio of een Toyota Vios. Als het specifieke merk niet aanwezig is op de ophaallocatie, dan kunt u altijd rekenen op een vergelijkbaar model uit dezelfde voertuigcategorie.

Sixt staat tot uw dienst op Hat Yai luchthaven

Bij ons kunt u goedkoop een auto huren op Hat Yai luchthaven met dezelfde complete service die u overal ter wereld van ons kunt verwachten. Zo zorgen wij op de eerste plaats altijd voor betrouwbare en veilige voertuigen die nooit ouder zijn dan één jaar. Daarnaast kunt u terecht voor extra service tegen een aantrekkelijke meerprijs. Reist u met kinderen of vindt u het prettig om op vakantie niet te hoeven schakelen? Dan vraagt u eenvoudig een babyzitje aan of een auto met automatische transmissie. Reserveren en het aanvragen van extra's doet u snel en eenvoudig via ons telefoonnummer of mobiele applicatie.

Ontdek Thailand met Sixt autoverhuur

Hat Yai is de grootste stad in het zuiden van Thailand en daarom is er natuurlijk altijd iets te beleven. Met een huurauto van de autoverhuur van Sixt gaat u in uw eigen tempo alle bezienswaardigheden af. Zo staat Hat Yai bekend om het enorme gouden Boeddhabeeld. Dit beeld is maar liefst 35 meter lang en 15 meter hoog. Een van de beroemdste tempels in deze stad is de Wat Hat Yai Nai tempel die bezoekers uit eigen land en uit het buitenland trekt. Ten slotte is de vindt er elke eerste zaterdag van de maand een stierengevecht plaats dat ongekend populair is onder de lokale bevolking.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.07:00 - 20:00
Feestdag07:00 - 20:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Hat Yai Luchthaven HDY 103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong 90115 Hat Yai, Songkhla 6.904896, 100.338590 +66-832937171

Sixt verhuurstation Hat Yai Luchthaven HDY

103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
90115 Hat Yai, Songkhla
 
Telefoon +66-832937171

Huurauto's en service op deze locatie

  • Auto's & stationwagens
  • SUV's

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice