car image car image
Auto huren Tanzanie
 
 

Waarom bij Sixt huren?

  • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
  • Goedkoop een auto huren in Tanzanie
  • Huurauto's in Tanzanie en wereldwijd
  • Autoverhuur in meer dan 100 landen
  • meer dan 180.000 huurauto's
  • 50.000 Duitse premium auto's
  • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland

Auto huren Tanzanie

Doorkruis het prachtige Afrikaanse land Tanzanie op prettige wijze met een huurauto van autoverhuur Sixt. Tanzanie staat vooral bekend om haar uitgebreide natuurschoon en wildreservaten, waar safari's gemaakt kunnen worden. Zo is de Ngorongoro krater een bezoek meer dan waard, evenals het Serengeti wildreservaat en het Tarangire natuurpark in het noorden van Tanzanie. Bent u sportief aangelegd, beklim dan (een gedeelte van) de hoogste berg van Afrika; de Kilimanjaro. Omdat het land uitgestrekt is en openbaar vervoer minimaal ontwikkeld, is reizen per luxe huurauto een uitstekende optie om het land optimaal in u op te kunnen nemen.

Tansania Country

Waarom gebruik maken van auto huren Tanzanie?

In Tanzanie is het vanwege de uitgestrektheid van het Afrikaanse land zeer comfortabel om te reizen in een gehuurde auto. Zo weet u zeker dat u alles van dit prachtige land kunt zien in uw eigen tempo en met uw eigen route. U reist bij ons in een luxe auto die nooit ouder is dan zes maanden. Met een gehuurde auto bent u vrij en flexibel. Een auto huren in Tanzanie zorgt dat het reizen onbezorgd is. Ervaar zelf hoe luxe het reizen met een comfortabele auto van Sixt is en huur er een om het prachtige Tanzanie te verkennen.

Tansania Country

Autoverhuur Tanzanie

U vindt ons in maar liefst twee grote steden in Tanzanie; in Kilimanjaro en in Dar el Salaam. In beide gevallen ligt ons kantoor zeer handig op de luchthaven van de stad. Dit betekent dat u direct bij aankomst een auto kan reserveren, óf dat de auto direct voor u klaar staat indien u vooraf via internet of telefoon heeft gereserveerd. Het huren van een auto in Tanzanie is zeer goed betaalbaar. U tekent een uitstekend huurcontract met bijvoorbeeld een all-risk verzekering en de mogelijkheid tot het bijboeken van extra opties (kinderzitjes, extra bestuurder, navigatiesysteem). Auto's ophalen en inleveren kan op een groot deel van de locaties 24 uur per dag.

Tansania Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

 
De Sixt App - Altijd en overal een huurauto boeken!