Menorca Ciutadella Haven

Menorca Ciutadella Haven AUTOVERHUUR

adres

Paseo San Nicolas 171, 07760 Ciutadella

GDS-Code: MAH

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

09:00 - 17:30

Vakanties:

09:00 - 17:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Menorca Ciutadella Haven

Goedkoop een auto huren in Menorca Ciutadella Haven

 

U heeft binnenkort een reis naar het eiland Menorca gepland. Dan is het verstandig om van te voren te bepalen wat u wilt gaan doen en zien en daar uw vervoersopties op af te stemmen. Denkt u dat u veel wilt doen? Gun uzelf dan de luxe en het comfort van een huurauto van ongeveer een half jaar oud. Bij Sixt autoverhuur kunt u een huurauto in Menorca Ciutadella Haven reserveren. U heeft de keuze uit voertuigcategorieën zoals cabrio's, sportwagens of SUV's. Wellicht wilt u ook extra opties zoals navigatie, een autoradio, een babyzitje of een dieseluitvoering. U kunt alles ter plaatse regelen, maar het is verstandiger om dit online te doen, voordat u vertrekt.

Goedkoop een auto huren in Menorca Ciutadella Haven
Bekijk meer Bekijk minder
De vestiging van Sixt autoverhuur in Menorca Ciutadella Haven

De vestiging van Sixt autoverhuur in Menorca Ciutadella Haven

Uw huurauto in Menorca Ciutadella Haven is schoon en gereed als u op het vliegveld landt. Dit vliegveld bevindt zich aan de andere kant van het eiland. Onze vestiging ligt in de haven van Ciutadella, de oude hoofdstad van het eiland. U vindt ons aan de Paseo San Nicholas, vlakbij de zee. U kunt zeven dagen per week op onze vestiging terecht, van 09.00 uur tot 17.30 uur. Om van het vliegveld naar Ciutadella te reizen, kunt u het beste de directe bus nemen, die elk uur vertrekt en ongeveer een uur over de reis doet.

In een huurauto het eiland verkennen

In een huurauto het eiland verkennen

Een auto huren in Menorca Ciutadella Haven zal u beslist goed bevallen. Op Menorca is veel moois te ontdekken. Neemt u de tijd om de stad Ciutadella te leren kennen. De Carthagers en de Romeinen hebben hier ooit gewoond. Het centrum heeft een prachtige kathedraal uit de 13de eeuw. De haven is niet alleen erg gezellig, maar ook adembenemend mooi. Gaat u ook zeker naar Parque Natural de s’Albufera d’Es Grau, een nationaal park met een uitbundig vogelleven. Paardrijden en mountainbiken kunt u het beste doen bij Fornells. Zien we u binnenkort op onze vestiging in Ciutadella?