Ibiza Haven

Ibiza Haven AUTOVERHUUR

adres

Paseo Joan Carles I, 37, 07800 Ibiza

GDS-Code: IBZ

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 14:00

17:00 - 20:00

Vakanties:

09:00 - 14:00

17:00 - 20:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ibiza Haven

Goedkoop een auto huren in Ibiza Haven

Bent u van plan om binnenkort op vakantie te gaan en wilt u een auto huren in Ibiza Haven? Komt u dan naar de vestiging van Sixt autoverhuur. U kunt bij ons kiezen uit interessante voertuigcategorieën zoals cabrio's, sportwagens, SUV's en luxe sedans. Als u extra opties wilt bij uw huurauto, zoals navigatie of een kinderstoeltje, dan geeft u dit tijdens uw boeking gewoon aan. Uw boeking kunt u ter plaatse regelen, of online voordat u afreist. U kunt ook gebruik maken van onze gratis apps voor Android en iOS.

 

Goedkoop een auto huren in Ibiza Haven
Bekijk meer Bekijk minder
De vestiging van Sixt autoverhuur in Ibiza Haven

De vestiging van Sixt autoverhuur in Ibiza Haven

U kunt voor uw huurauto in Ibiza Haven terecht bij onze vestiging aan de Paseo Joan Carlos I. Deze ligt vlak bij de haven, in het stadsdeel Talamanca. Vanuit onze vestiging bent u binnen enkele minuten op de E-10 of de E-20 en kunt u op weg om de rest van het eiland goed te leren kennen. U kunt na afloop van uw verblijf uw auto inleveren op de vestiging in de haven, maar u mag ook onze vestiging op het vliegveld gebruiken als inleverplaats.

Ibiza verkennen in een huurauto

Ibiza verkennen in een huurauto

Als u van het uitgaansleven in de hoofdstad, die door de plaatselijke bevolking Eivissa wordt genoemd, wilt genieten, gaat u dan naar Dalt Vila, bij de grote haven. Hier zijn de gezelligste bars, restaurants en nachtclubs. Bezoekt u ook zeker de 14de eeuwse kathedraal Santa Maria d'Eivissa, die u boven de stad ziet uitsteken. Als u een strand wilt bezoeken met voldoende schaduw van pijnbomen, dan is Benirras Bay de beste keuze. Andere schitterende zandstranden vindt u bij San José, San Juan en Santa Eulalia. Of bezoekt u het Ei van Columbus in de plaats Sant Antoni de Portmany. Als u met uw huurauto naar Sant Joseph de sa Talaia rijdt, heeft u een prachtig uitzicht op het nabijgelegen eiland Formentera. Zien we u binnenkort op onze vestiging in Ibiza Haven?