Autoverhuur
Sint Maarten
Inklappen
Sint Maarten
Gegevens wijzigen

Auto huren in Sint Maarten - huurauto online boeken

Voordelig een auto huren in Sint Maarten

Een auto huren in Sint Maarten kan door Sixt zo voor u geregeld worden. Op dit zonnige Caribische eiland dat een Franse en een Nederlandse helft kent, staan we namelijk voor u klaar op onze vestiging op het Princess Juliana International Airport (SXM). Dit vliegveld is gelegen in het zuidoosten van Sint Maarten en vanaf hier rijdt u moeiteloos naar de overige bestemmingen. De huurauto's die u van ons ter beschikking krijgt verkeren in goede staat en zijn nooit meer dan een half jaar oud. Reserveren kan vanzelfsprekend na aankomst of telefonisch, maar als u van tevoren via het internet boekt hoeft u niet in de rij te staan. Beter nog, uw auto staat zelfs voor u klaar zodra uw vliegtuig in Sint Maarten landt!

Sint Maarten Country

Een auto huren, enkele vragen beantwoord

Hoewel Sint Maarten nagenoeg dezelfde verkeersregels kent als Nederland, is het goed erbij stil te staan dat het eiland voornamelijk een populaire toeristische bestemming is. Verwacht op de wegen dan ook veel kriskras rijdende scooters en quads, waarvan de bestuurders overduidelijk in een vakantiestemming verkeren. Met een beetje voorzichtigheid zal autorijden in Sint Maarten echter geen enkel probleem opleveren, zelfs niet op de smalle en slingerende wegen hoger de heuvels van het binnenland in. U kunt de huurauto tenslotte ook zonder extra geregel meenemen naar het Franse deel van Sint Maarten.

Sint Maarten Country

Een auto huren om Sint Maarten van dichtbij te beleven

Hoewel er een groot strand meteen bij het vliegveld is, valt er op Sint Maarten natuurlijk nog veel meer te beleven. De hoofdstad Philipsburg, tevens een belangrijke aanlegplaats voor grote Caribische cruiseschepen, staat vooral bekend om de bars, nachtclubs, restaurants en casino's. Met Sixt autoverhuur rijdt u echter ook zo naar de talloze snorkelplaatsen en wandelroutes die het eiland rijk is. Zoekt u meer rust en stilte, dan is het iets landelijker Franse deel van Sint Maarten ook prima geschikt om met de auto te verkennen.

Sint Maarten Country

 

Regio's met Sixt locaties

 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice