Auto huren in Senegal

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Senegal

Meest populair in Senegal

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Dakar-Blaise Diagne Intl AP, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Senegal

Gemakkelijk een huurauto in Senegal reserveren

Gemakkelijk een huurauto in Senegal reserveren

Het is heel eenvoudig om goedkoop een auto te huren in Senegal wanneer u kiest voor de dienstverlening van Sixt. Wij bieden u in het buitenland dezelfde heldere voorwaarden als in Nederland. Indien gewenst kunt u uw huurauto in Senegal al reserveren wanneer u nog in Nederland bent. U kunt uw huurauto dan bij aankomst direct gebruiken. U kunt reserveren via onze gebruiksvriendelijke website, waar u ook de locaties in Senegal kunt zien en waar u meer informatie over onze service kunt vinden. Daarnaast is boeken via ons callcenter of via uw eigen reisorganisatie ook mogelijk. Een auto huren in Senegal gaat met hetzelfde gemak als een auto huren, en dat is wel zo aangenaam. U kunt gewoon rechts rijden in Senegal.
Veel moois ontdekken met een goedkope huurauto in Senegal

Veel moois ontdekken met een goedkope huurauto in Senegal

Goedkoop een auto huren in Senegal is natuurlijk ideaal om in uw eigen tempo alle bezienswaardigheden te gaan ontdekken en bewonderen. U huurt een betrouwbare, jonge en nette auto die bij u past en, indien gewenst, kunt u ook bij onze autoverhuur in Senegal terecht voor een zakelijke auto. U kunt alle schatten van het land op uw eigen tempo gaan bekijken. Bezoek bijvoorbeeld Guembeul Natural Reserve, één van de mooiste natuurreservaten van het land, of bezoek het IFAN Museum of African Arts voor een zee aan inspiratie.
Auto huren in Senegal - huurauto online boeken

Auto huren in Senegal - huurauto online boeken

Gaat u op vakantie en zoekt u op uw vakantiebestemming een goede autoverhuur? Goede kans dat SIXT autoverhuur u gewoon van dienst kan zijn. Wanneer u op vakantie of zakenreis naar Senegal gaat, dan kunnen wij u hier uitstekend van dienst zijn met een goedkope huurauto in Senegal. Wij hebben twee locaties in Dakar. Senegal is een prachtig land, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u het wellicht wat eng vindt om aan te kloppen bij een autoverhuur die u niet kent. Juist hierom zorgen wij ervoor dat wij u in veel landen van dienst kunnen zijn. SIXT is niet alleen in Senegal te vinden, maar in meer dan 100 landen. Wilt u een auto huren in Senegal en wilt u hierbij genieten van de vertrouwde service die wij u ook in Nederland bieden? Dat kan, want wij staan altijd voor u klaar in Senegal als u een auto van hoge kwaliteit wilt huren. U kunt bij ons een voertuig reserveren uit de gewenste categorie. Helaas is het niet mogelijk om een specifiek model auto te boeken.
Show more

Handige weetjes voor huren in Senegal

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Senegal?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Senegal dien je tenminste 22 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Senegal.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Senegal?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 74 reviews
Overgave voertuig
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,8)
De route naar SIXT
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Senegal

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Senegal?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Senegal?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Senegal

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Senegal

Meer weergeven

Site Navigation