Autoverhuur
Saint Lucia
Inklappen
Saint Lucia
Gegevens wijzigen

Auto huren in Saint Lucia - huurauto online boeken

Een auto huren in Saint Lucia

U kunt via Sixt een auto huren in Saint Lucia. Deze onafhankelijke eilandnatie, welke te vinden is in het prachtige Caribisch gebied, is relatief klein en zeer de moeite waard om eens goed te gaan ontdekken. Dit doet u uiteraard het makkelijkst en het prettigst met een huurauto. Sixt biedt u de mogelijkheid om een uitstekende auto te huren in het kleinschalige Saint Lucia, zodat u de ruim 600 kilometers aan eiland zelf kunt gaan ontdekken op een manier zoals u het wilt. In totaal zijn er slechts een ruime honderdvijftigduizend inwoners op het eiland Saint Lucia te vinden, waardoor u zeker niet snel in de file zult komen te staan. Saint Lucia rondrijden in een gehuurde auto van onze autoverhuur is dan ook een aangename en ontspannen onderneming.

St. Lucia Country

Een auto huren die u aanspreekt

Als u in Saint Lucia een auto wilt huren van onze autoverhuur, dan kunt u op meerdere locaties terecht. Wij staan graag voor u klaar in Gros Islet en Castries, waar u diverse soorten auto's kunt huren. Reist u met een groter gezelschap? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ruime en luxe personenbus, als de Suzuki APV. Gaat de voorkeur eerder uit naar het ontdekken van Saint Lucia in een terreinwagen? Dan kunt u auto's huren als de Daihatsu Terios of de Suzuki Grand Vitara. Uiteraard zijn er ook voldoende luxe personenauto's die u met alle gemak kunt huren bij ons. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Toyota Yaris, een Suzuki Swift of een Chevrolet Spark?

St. Lucia Country

Een auto huren in Saint Lucia zoals u het wilt

U moet optimaal kunnen genieten van uw tijd in Saint Lucia. Dit betekent uiteraard dat u zich geen zorgen wilt maken over uw huurauto. Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail voor u geregeld is. Wij horen graag van u welke auto u wilt, voor hoe lang en bij welke vestiging u de auto wilt halen en retourneren. U kunt dit al vanuit Nederland regelen. Zo bent u er altijd zeker van dat u zorgeloos kunt gaan genieten van uw verblijf in Saint Lucia.

St. Lucia Country

 

Regio's met Sixt locaties

 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice