Auto huren in Republiek Moldavië

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Republiek Moldavië

Meest populair in Republiek Moldavië

*De prijzen zijn berekend op 07.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Chisinau Luchthaven, beginnend op 14.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Republiek Moldavië

Autoverhuur in Republiek Moldavie - wat moet u weten?

Autoverhuur in Republiek Moldavie - wat moet u weten?

In Moldavië houdt het verkeer rechts aan. De meeste verkeersregels komen overeen met die uit Nederland en België. Wat wel handig is om te weten is het volgende: bij een kruising mag u bij rood licht rechtsaf slaan, als er naast het verkeerslicht een zwart bord met groene pijl naar rechts geplaatst is. Verkeer dat groen licht heeft, moet u wel voorrang verlenen. Dimlicht is verplicht in de periode van november tot april.Het wegennet in Moldavië is nog niet erg goed onderhouden en bestaat voornamelijk uit tweebaanswegen. U kunt regelmatig langzaam rijdend landbouwverkeer tegenkomen. Rijden in de avonduren buiten de stedelijke gebieden wordt afgeraden. Als u brandstof nodig heeft, houdt u er dan rekening mee dat buiten de steden contant afrekenen het meest gebruikelijk is.
Bezienswaardigheden in Moldavië

Bezienswaardigheden in Moldavië

Met uw goedkope huurauto in Republiek Moldavie bezoekt u bezienswaardigheden in de steden en het binnenland op de meest efficiënte manier. De hoofdstad Chisinau heeft een aantal interessante musea, waar u kennis kunt maken met de recente communistische geschiedenis. De kathedraal Nasterea Domnului is een bezoek meer dan waard, net zoals het klooster St Theodor Tiron. In de binnenlanden zijn de rotskloosters van Tipova, 100 km van de hoofdstad verwijderd, een toeristische trekpleister. Vanuit Tipova maakt u ook de mooiste wandelingen door een nog ongerept natuurgebied, dat met zijn watervallen adembenemend is. Komt u met uw huurauto in Republiek Moldavie in de buurt van Tiraspol, gaat u dan zeker naar het Tank Monument, dat herinnert aan de veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog.
Auto huren in Republiek Moldavië - huurauto online boeken

Auto huren in Republiek Moldavië - huurauto online boeken

In een huurauto van SIXT kunt u Moldavië en al zijn bezienswaardigheden op de meest comfortabele manier leren kennen. Kiest u voor autoverhuur via ons, dan beloven wij u veel keuze, goed onderhouden auto's en scherpe tarieven. Zoekt u een betrouwbare partner om goedkoop een auto te huren in Republiek Moldavie? SIXT autoverhuur biedt u graag zijn diensten aan. Wij bieden u verschillende voertuigcategorieën als busjes, SUV's en cabrioletten en bij ons is geen enkele huurauto ouder dan een half jaar. U kunt uw auto eenvoudig online reserveren voordat u naar Moldavië vertrekt. Hoewel wij een specifiek merk en type niet kunnen garanderen, bieden wij u altijd een auto van vergelijkbare klasse, uit dezelfde categorie. En extra opties als een kinderzitje of winterbanden? Ook die boekt u gemakkelijk online.
Show more

Handige weetjes voor huren in Republiek Moldavië

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Republiek Moldavië?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Republiek Moldavië dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Republiek Moldavië.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Republiek Moldavië?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,1
Op basis van 230 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Service tijdens en na de huur
(4,3)
Overgave voertuig
(4,3)

Nieuwste premium auto's in de vloot

Suzuki Vitara
Suzuki Vitara
BMW X7 40i
BMW X7 40i

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Republiek Moldavië

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Republiek Moldavië?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Republiek Moldavië?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Republiek Moldavië

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Republiek Moldavië

Meer weergeven

Site Navigation